Witajcie, Drodzy użytkownicy forum. Od paru dni zacząłem znowu sobie pogrywać na trybie Wojownicy Dusz. Przeraziła mnie jedna rzecz. W KAŻDEJ grze są robione sety 4/3. Dosłownie w KAŻDEJ GRZE. Takie uzbrojenie jest lepsze nawet od kitu VIP... Normalny gracz w podstawowym uzbrojeniu nie zabiera nawet jednego serduszka ludziom w 4/3.. Wojownicy dusz przez to stają się coraz bardziej grą w której chodzi o top 10 killi !! Ludzie przecież głównym celem to jest wygrana, a nie expienie... Coraz częściej spotykam się z tekstami : Oo, ale poexpilem w tej rundzie, nie szkodzi, ze przegraliśmy ważne, ze jestem coraz bliżej top 1... Usunięcie setów 4/3 itp... ograniczyłoby w dużym stopniu expienie

Zostawiłbym jedynie set VIP’a jako najlepszy. W końcu chyba wiecie co oznacza skrót - VIP. Tak samo na spawnie jest topka zabójstw. Usunął bym ją i stworzył top najczęściej ludzi którzy zniszczyli kamienie dusz. Była by tez ilość wygranych gier i przegranych...
Podsumowując:topka zabójstw powinna być topką zniszczonych kamieni dusz.
Usunięcie setów 4/3 zostawienie set VIP’a jako najlepszy i sety np : prot 1 / unbreaking 1 prot 2.
PS : Sorka za literówki, błędy ort i językowe, lecz pisze to szybko i na smartfonie :/
Czekałem aż ktoś napiszę ten wątek
Witam. Sety 4/3 były, są, i myślę że będą zawsze. Jak denerwuje ciebie że ktoś robi set 4/3 nazbieraj pieniądze na klasę typu skorpion/duch i wyrzuć ludzi, którzy robią 4/3 za mapę.

Set 4/3 jest robiony bardzo często zwłaszcza na mapie Przystań/Piekło gdzie jest dostęp do dużej ilości arbuzów

. Ale gracze którzy robią sety Ochrona 4 mają zakupioną klasę Enchanter, który pozwala na szybkie osiągnięcie 30 poziomu.
Według mnie sety powinny zostać, ponieważ jakby nie one nie potrzebna była by klasa Enchanter.
Pozdrawiam.
Jeżeli te sety byłyby robione z myślą o nisczeniu kamienia jeszcze ok... Skorpion duch? Każdy gracz ma vortexa lub ninje ;D Klasa enchanter była stworzona dla graczy którzy chcą np; zrobić sobie dobrey kilof

. Przez te sety sens gry na wojownikach dusz spada... Nie chodzi o niszczenie kamienia, tylko o expienie... Owszem te sety były, ale było ich o wiele mniej!!! One kompletnie niszczą sens gry na WD. Chyba łatwiej zabić ziomka w zbroi VIP niż w 4/3. Jeszcze raz podkreślę VIP
Ehh rozumiem,ze jest to dla ciebie niepojęte ze ktoś sobie będzie expil,czy usuniesz topie czy nie,czy usuniesz 4/3 czy nie i tak bedą expic silkami,koxami,boskimi,zauważyłem ze gracze WD piszą wątek o wszystko co im przeszkadza.robienie takiego seta zajmuje ok.do połowy 4 tury/końca 3,ktoś sie trudzi prawie cała grę zeby potem przez pol godziny pozabijać ludzi,jak usuną 4/3 zaraz będzie wątek o silkach koxach boskich i klasach xD według mnie powtarzam według mnie nie powinny zostać usunięte takie sety bo wiele klas już im dorównuje,wykorzystuj czas jaki masz zanim zrobią 4/3 i zrób np.nozki albo cos z duchem zeby ich wywalać podczas expienia zanim zrobi 4/3 to czasu starczy

Edit: jeszcze jedno,piszesz ze expia sety 4/3,to nie bedą expic na 1 osobie z setem VIP tylko na całej drużynie a jak każdy ma ninje albo vortex to nie zora jeżeli będzie z 15 osob nawet 4/3 za dużych szans nie ma
Wypowiadają się same boty co robią co grę 4/3 i myślą, że są kozakami...
To, że wy macie boskie i potraficie grać tylko z najlepszym setem nie znaczy ze innym to się również podoba. Co sobie pomyślą gracze, którzy pierwszy raz wbili na serwer? Najpierw narzekano jak byly boskie, a teraz są jeszcze sety 4/3 więc teraz chyba nie muszę mówić po ilu minutach gry taki nowy gracz wyjdzie z gry, gdyż stwierdzi ze to p2w, nie bedzie mieć nawet czasu zeby wyjsc z wlasnej bazy, bo te 4/3 bedą sobie na nich expiły przez całą rozgrywkę...
Co do duchha i skorpiona, to ciezko jest wyrzucić gościa, który ma vortexa i ninja.
Ale jaki ty widzisz problem w robieniu sobie 4/3 za pomocą ktorego mozesz sobie uzbierać 10k w jeden dzień, jestes prawie niesmiertelny, niszczysz rozgrywkę graczom, którzy starają się grać normlanie, niszczyć kamienie w normalny sposob, a w glowie masz tylko topke...
A poza tym w opisie klasy jest ze klasa ma szanse na wydropienie zaklętych butelek, i tak powinno byc, ale w tej klasie jest jakis bug ze szybciej zdobywasz expa, jak kopiesz np zloto, to mozesz miec 30lvl w 1min bez zakletych butelek.
4/3 nie robi przeciez zadnej przewagi.
Tak samo flash wcale nie jest op, co z tego ze 70% serwera akurat go uzywa, ciekawe czemu.
A loganie nie jest złe, bo przecież to jest taktyka, co z tego ze odpaliles sie na jakiegos koxa skoro poprostu sobie ucieknie na lobby, a tobie zaraz ktos zrobi plecy na rogu.
Ja nie rozumiem co wy macie za problemy xD
@up już nie gram w wd,wiec posadzanie o ciagle expienie przeze mnie jest trochę bezpodstawne,nie miej jednak trochę sie z tobą zgadzam ale trochę nie xD,gracz ktory wejdzie oczywiście nie bedzie mu sie podobała rozgrywka w której ciagle ktoś na nim expi,ale co? Expic na takim graczu mozna chociażby sama klasa albo boskim wcale do tego 4/3 nie potrzeba ale skoro mówicie ze większość servera robi 4/3 no to jak 4/3 ma expic na drugim typie ktory robi taki set xD tak jak pisałem robienie takiego seta zajmuje dość duzo czasu...za ten czas drużyna jest sie w stanie na to swietnie przygotowac
(27-August-2019 10:37:19)poduszka napisał(a): [ -> ]@up już nie gram w wd,wiec posadzanie o ciagle expienie przeze mnie jest trochę bezpodstawne,nie miej jednak trochę sie z tobą zgadzam ale trochę nie xD,gracz ktory wejdzie oczywiście nie bedzie mu sie podobała rozgrywka w której ciagle ktoś na nim expi,ale co? Expic na takim graczu mozna chociażby sama klasa albo boskim wcale do tego 4/3 nie potrzeba ale skoro mówicie ze większość servera robi 4/3 no to jak 4/3 ma expic na drugim typie ktory robi taki set xD tak jak pisałem robienie takiego seta zajmuje dość duzo czasu...za ten czas drużyna jest sie w stanie na to swietnie przygotowac
Na zrobienie takiego seta mi osobiscie wystarczy 10min, z klasą enchanter

z 4/3 o wiele latwiej się expi bo nie musisz się regenerować zbytnio, i najczęsciej 4/3 robią gracze z boskimi więc no... według te sety psują grę, i nie raz spotkałem się z sytuacją w której gracze, wychodzili z tego serwa przez takie incydenty.
Jak już ta klasa ma być, to powinna być zgodna z opisem, czyli, że będzie dostawać butelki expa za zniszcozne bloki, a nie, że wbija 30lvl w 1min..., bez zaklętych butelek.
Jesli chodzi o enchantera to problemem jest tu config klasy. Enchanter ma cos takiego jak mnoznik expa. Oryginalnie to 1,5/2. Zalezy od serwera. Najwyrazniej na WD ktos bardzo podkrecil ten mnoznik.