MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Tepanie się, do czyjejś celi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, chciałbym napisać, o pewnej rzeczy, a mianowicie o tepaniu się, do czyjejś celi, gdy ta osoba jest offline. Wtedy po wpisaniu /odwiedz <nick> wyskakuje informacja, ten gracz nie ma żadnej celi, choć ją ma, ale jest inna komenda /c tp <nick>, lecz by tak zrobić, trzeba być dodanym, można wtedy się tepnąć, nawet, gdy tej osoby, nie ma w celi. A chciałbym, by była również możliwość teleportowania się, do niej, nawet gdy nie jesteśmy dodani i ta osoba jest offline, mam nadzieję, że takie coś zostanie wprowadzone, niby mały drobiazg, ale męczące jest, gdy chce się u kogoś sprzedać coś, albo kupić, a tej osoby nie ma i nie jesteśmy dodani.
Pozdrawiam
Jest to denerwujące,a nawet bardzo denerwujące,bo często jest tak,że tylko 1 osoba ma sklep/skup danego bloku...i jak tu to kupić albo sprzedać jak jest offline? Był tez temat o komendzie /oferty czy cos takiego-tak jak na survivalu co tez jest dobrym pomysłem.tak jak napisałem wyżej jest to denerwujące i utrudnia rozgrywkę,jestem na TAK
Przekierowanie