MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: przepustka/jail/sektor
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, przychodzę z kolejnym nawet nie wiem jak to nazwać "błędem" ?

Problem polega na tym ,że w zadaniu 17 trzeba wykopać 500x netherrack.
Tylko jak ja mam to wykopać jak mam sektor D3 a to jest na F1.
W 5 Dni tego na pewno nie zrobię.
Rozumiem ,że zadania są dla wszystkich no ale ...

Treść zadania: https://imgur.com/a/99HTz1o

A MOŻE BY ZROBIĆ TAK ŻEBY BLOKI Z WYŻSZYCH SEKTORÓW NIE WYKOPYWAĆ TYLKO SPRZEDAWAĆ. UŁATWIŁO BY TO GRACZĄ QUESTY PONIEWAŻ GARCZE Z WYŻSZYCH SEKTORÓW MOGLI BY NAM JE WYKOPOWAĆ
(26-August-2019 17:25:51)Szymiii napisał(a): [ -> ]A MOŻE BY ZROBIĆ TAK ŻEBY BLOKI Z WYŻSZYCH SEKTORÓW NIE WYKOPYWAĆ TYLKO SPRZEDAWAĆ. UŁATWIŁO BY TO GRACZĄ QUESTY PONIEWAŻ GARCZE Z WYŻSZYCH SEKTORÓW MOGLI BY NAM JE WYKOPOWAĆ
To już brzmi sensowniej. Inaczej gracze na sektorach A i B stracą 19zł, za które mogliby kupić kilka kluczy/bossa i zyskać więcej
Racja ponieważ za 19zl można kupić inne rzeczy na sklepie a gracze którzy mają rangę A i kupują sobie przepustkę bo dostają od rodziców lub zarobili tracą 19zl za które mogli by kupić klucze/bossy/rangę/święcenia oraz wiele więcej nie tylko na tym trybie
Abolutnie nie, gracze na sektorze A nie maja miec mozliwosci wykonywania wszystkich przepustek rujnowaloby to ekonomie trybu i czynilo przepustki prosta droga po zwyciestwo.
Dla graczy na tym sektorze przepustka sama w sobie jest ogromnym ułatwieniem gdyż daje super wygodną drogę na zarobienie dodatkowych $ z questów - każdy pamięta jak ciężko było wykopać zwykłe 10 tyś $ na sektorze A bez questów.
Siła rzeczy ktoś o sektorze A czy B nie zrobi wszystkich misji, ta opisana w temacie również jest prawidłowa, oczywiście mogę wam iść na rękę i zmienić tego jednego questa na inny blok, nie mniej za chwile znów będzie podobna sytuacja gdzie kilka z misji wymagać będzie dużej ilości trudniej dostępnych bloków wymagających wyższych sektorów które na niższych rónież występują ale znacznie rzadziej.

Przepustki zostały przygotowane z głową i celowo pierwsze nie wymagaja żadnych specjalnych sektorów, a wraz z ich wykonywaniem poprzeczka jest coraz wyższa.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie