MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Urozmaicenie rybactwa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Razem z Ispecialsonem wpadliśmy na pomysł (tak jak już w wątku pisze) urozmaicenia rybactwa.
Naszymi propozycjami jest:
1). Urozmaicenie dropu z łowienia, możliwość wyłowienia:
- Patyk z nazwą śmieć -> 5%,
- Samorodki złota -> 3%,
- Kamyki -> 6%,
- Guziki -> 7%,
- Grzybki -> 4%,
Oczywiście każdy itemek musiałby mieć nazwę w innym kolorze niż jest podstawowa, ale to byłoby zależne od Administracji.

2). Wymiana wyżej wymienionych itemków na ciekawe przedmioty.

3). Wprowadzenie ciekawych nazw ryb (np. płotka, karp, leszcz, sum i tym podobne) jak i po otworzeniu ekwipunku sprawdzenie jej ceny, wagi, długości.

4). Możliwość sprzedaży ryb prawym przyciskiem myszy lub u NPC w pobliżu stawu.

Pozdrawiamy.
Pomysł sam w sobie jest naprawdę bardzo fajny! Smile Jego koncepcja zapewne zostanie lekko zmieniona ale prawdopodobnie zostanie wprowadzona na nowej edycji skyblocka! Łowienie były to dość mało rozwijany zawsze temat, ze względu na niechęć do niego. Jednak lepszy drop i urozmaicona sprzedaż jak i wymiana różnych itemów. Temat zostawiam otwarty w razie jakiś pomysłów z nim związanych czy też do opinii wśród graczy. W przypadku nieaktywności tematu przez okres 1 tygodnia, zostanie on zamkniety.
Ja w tym temacie jestem na tak od samego początku pisałem że z rybactwem Sky block na bakier ... kiedyś opisywałem zadanie u rybaka makabra zliwac np blazenki i dostać za to 40 $ więc każda zmiana to dobra zmiana
Przekierowanie