MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Forum UnBan — Victoriaa, EnderDragon
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Victoriaa (na serwerze: Victoryna)
Czy byłeś już kiedyś karany na naszej serwerowni?: Jeden niesłuszny ban na forum; kiedyś tempban za wulgaryzmy na serwerze.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałam go niesłusznie, w powodzie mam wpisane "multikonto". Poprzednio też taki dostałam, ale myślę, że zostało to wyjaśnione.
Treść Bana: "Multikonto, podawanie nieprawdziwych informacji"
Osoba banująca: Nie mam pojęcia.

Link do poprzedniej prośby o UB: http://mineserwer.pl/Temat-Odbanowanie-z...a-forum-ub

Chciałabym także wypowiedzieć się w imieniu Lukasa, bo myślę, że on także nic złego nie zrobił, a zakładanie wielu dodatkowych kont w celu wyjaśnienia jednej sprawy (myślę, że nasze bany można połączyć) jest bezcelowe.

Nazwa użytkownika zbanowanego: EnderDragon
Czy byłeś już kiedyś karany na naszej serwerowni?: Nie, nie wydaje mi się, żeby był on wcześniej karany.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Sytuacja wygląda tak, że on także dostał bana, podejrzewam, że tutaj ktoś się pomylił, bo mój kuzyn raczej nie zakłada szeregu multikont na forum...
Treść Bana: "Multikonto, podawanie nieprawdziwych informacji"
Osoba banująca: Podejrzewam, że ta sama co w moim przypadku.

Proszę o wyjaśnienia czemu została mi nałożona blokada, najlepiej od osoby banującej.

Równocześnie przepraszam za chaotyczną wypowiedź, ale jest późna pora i jestem także nieco zdenerwowana, bowiem już drugi raz dostaję bezpodstawną blokadę konta na forum.
Nie wiem po co kolejne multikonta, następne spowodują blokadę ID przeglądarki.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie