MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Trochę o mnie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej! Postanowiłem napisać o sobie coś więcej. Proszę nie brać postu jako taki którym chce wyłudzić 'repki'. Owszem fajnie wyglądają, ale to nie priorytet.
Wiec tak. Nazywam się Łukasz i mam 20 lat. Jestem studetem i dorabia sobie jako 'sprzedawca nadmorski'. Interesuje się grafiką oraz informatyka. Prowadzę nawet na ten temat różne kursy. Od dzisiajszego dnia po przykrym dla mnie incytendzcie straciłem chęć do zawierania nowych znajomości. W wolnych chwilach gram w MC lub 'kopie piłkę'. Uwielbiam w nią grać na żywo, ale również cyfrowo w grze Fifa. Czas i napisze coś bezsensu bo najpierw napisze potem pomyślę że co przepraszam Sad. Jestem osobą nieśmiałą i spokojną. Jestem bardzo doświadczonym graczem minecrafta gdyż na wielu serwerach udało mi się dostać do grona administracyjnego. Jestem zmienny człowiekiem tzn. Często zmieniam np awatarWink. Nie lubię osób które są zaopatrzone w siebie. Najczęściej są dla mnie zwykłymi zerami. Na koniec znowu chce zaznaczyć to co pisałem na początku. Nie piszę tego dla REPEK!!! Chcę abyście mnie dobrze poznali, ewentualnie wypowiedzieli się tu w poście niżej. Pozdrawiam was graczeWink.
Ale ty wiesz, że jak wspominasz w swym poście o reputacji w kontekście tego, że absolutnie dla niej tego nie robisz, to wśród forumowej społeczności może to wywołać efekt zupełnie przeciwny względem tego, który oczekujesz?

Hejo :*
Hej Victoria! Wiem, że te repki to częsty powód sporów ale ja się o to nie martwię. Cieszę się, że to rozumiesz i pozdrawiam cie!
Witaj Łukaszu
Witamy Na Forum!!
Przekierowanie