22-August-2019, 15:46:23
22-August-2019, 20:00:46
Wątpię że odpowiedzą, zadałem to samo pytanie w moim poście ale nie odpisali. zapewne będzie on usunięty ( tak myślę ) ponieważ coraz mniej graczy gra na tym trybie i tryb jest stary
23-August-2019, 15:20:40
(22-August-2019 20:00:46)karnaj napisał(a): [ -> ]Wątpię że odpowiedzą, zadałem to samo pytanie w moim poście ale nie odpisali. zapewne będzie on usunięty ( tak myślę ) ponieważ coraz mniej graczy gra na tym trybie i tryb jest stary
Aha szkoda

Ale dzięki za odp
25-August-2019, 20:17:17
Znaczy, no wiesz to była moja odpowiedź może się mylę,a może nie.Ale grałem na Wojownicy Vs Potwory 2 miałem bardzo dobre klasy,upgrade itp... i wiem tyle, grało mało osób dziennie max 7 wbiło, Szybki go chyba usunął z tego powodu że prawie w ogóle hajsu nie dostawał... tryb chyba dużo bierze nic nie ma w życiu za free.
25-August-2019, 21:20:36
Napewno pracują/maja to w planach skoro banan to zapowiedział,moze już zrezygnowali ale do 2k020 jest dość czasu,narazie maja za mało czasu : Jail,wvsp,jakieś codzienne urozmaicenia jak zobaczyłem ile szumiel zrobił na wd w tydzień to... WOW wiec narazie moze nie będzie takich planów ale w najbliższym czasie pewnie sie pojawia
25-August-2019, 22:08:02
Cytat:Znaczy, no wiesz to była moja odpowiedź może się mylę,a może nie.Ale grałem na Wojownicy Vs Potwory 2 miałem bardzo dobre klasy,upgrade itp... i wiem tyle, grało mało osób dziennie max 7 wbiło, Szybki go chyba usunął z tego powodu że prawie w ogóle hajsu nie dostawał... tryb chyba dużo bierze nic nie ma w życiu za free.
Bzdura... Tryb został usunięty z powodu braku zainteresowania oraz przestarzałej wersji 1.7... Gdybyśmy mieli kasować tryby TYLKO z powodu "bo hajs się nie zgadza" to powiem ci że nooooooooooo... W vs P 2 przeszłoby do archiwum już ze 2 lata temu... RPG 1.0 na MS'ie też poszedłby na dno 2 lata temu... Obecne RPG może też poszłoby na odstrzał (a to jest tryb z tego roku przypominam)...
No w każdym razie... Pewne tryby po prostu by nie istniały już szybciej niż zostały skasowane.
W kwestii Real Life'a ciężko cokolwiek przewidywać na ten moment... bynajmniej z mojej perspektywy tak to wygląda. Ekipa też ma swoje plany w głowie, których nie będę tutaj zdradzać (bynajmniej to nie ten moment... kiedy zechcą to sami ogłoszą nad czym pracują).
Nie mniej jednak... zgodzę się z tym faktem:
Cytat:Aha szkodabo szybkibanan nagrał film że pracuje nad trybami i tam było real life
Tak było to raz wspomniane, nawet nie pamiętam już w którym filmiku ale było

Na koniec - odpowiadając na pytanie autora:
Cytat:Czy w tym roku będzie jeszcze nowa edycja?
Nie wiem, nie mam pojęcia jak to się potoczy... Nawet nie wiadomo jak duże zainteresowanie takim projektem by było, więc też z tej strony ciężko powiedzieć czy kolejna, CZWARTA edycja tego trybu, w ogóle go uratuje. Jeśli w tym roku nie pojawią się na to dalsze plany to można zobaczyć/obstawiać/pomyśleć na początek kolejnego roku (i mówię tu bardziej o terminach typu luty-marzec, chociaż stycznia też nie wykluczam... wszystko zależy od sytuacji w jakiej będą ekipy projektowe).
Ostatecznego głosu w tej sprawie jednak wam nie podam... Tutaj już bardziej sugerowałbym każdemu mocno ciekawskiemu pytać o to Banana

25-August-2019, 23:14:16
Ajron raczej wszystko wyjaśnił.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=PT0G]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=PT0G)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!