MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN jacusiekmalusiek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: jacusiekmalusiek
Czy byłeś kiedyś karany?: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: No jakies nie porozumienie, wbijamy na serwer z kolegą a tu mamy penisy z welny i drewna na wyspie!, zroblismy ssy i wyslalismy do szybkiego banana, gdzie ja rozporwadzam falszywe info?, ktos zrobil taka rzecz wiec ją zgłaszam. Dostalem bana za nic XDDD, nic nie zrobilem, admini robia sobie zarty, nie wiem czy to byla administracja czy ktos z mojej wyspy, domagam sie wyjasnien
Treść Bana: rozpowiadanie falszywych informacji nt. moderacji
Osoba banująca: Maciewek
Serwer: minefox.pl

Jesli bedzie trzeba udostpenie wiadomosci z szybkim bananem...
[21:54:01] [Client thread/INFO]: [CHAT] §8§l[§4§lPOMOCY§8§l] §7[§4skyblock§7] §c§ljacusiekmalusiek§7: §f§lniech ktos przyjdzie admistracja robicie sobie zarty, robicie kutasa na wyspie?
[21:56:46] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Gracz jacusiekmalusiek -> Ja] tepnij
[21:56:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Gracz jacusiekmalusiek -> Ja] zobacz jaka swietna adminstracja
[21:57:15] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Gracz jacusiekmalusiek -> Ja] postawiali nam chuje na wyspie

w miedzyczasie twoj kumpel:

[22:05:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] Gracz BruddaOSAS » napiszcie do szybkiegobanana zeby lagi naprawila nie ludziom kutasa na wyspie budowal Wink

Po sprawdzeniu kto postawił tabliczki i bloki okazuje się, że to twój kolega z wyspy.
https://imgur.com/a/MhY59qh

Wyspa jest twoja, więc jak najbardziej należy ci się kara, bo zamiast zniszczyć budowlę od razu zacząłeś panikować i oskarżać administrację. A ilość Twoich wulgaryzmów w logach tym bardziej mnie nie przekonuje.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie