MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] [UNBAN] Krz3m4
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:Krz3m4
Czy byłeś kiedyś karany?:Tak, ale za inne powody
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chce pograć na skyblocku a okres 5 dni to troche dużo, pozatym mam wakacje które się die długo skończą :/ Nawet nie wiem za co ten ban jak nie działam na szkode serwera a zwłaszcza graczy. Prowadzę konkursy na mojej wyspie i raczej gracze są dobrze nastawieni do mnie. Chyba że nie mogę robić takich rozdań pieniędzy na prawo i lewo :/ Serio nie wiem. Jakby można mi było wytłumaczyć za co ten ban i czy nie można mnie odbanować, albo skrócić tego bana.
Treść Bana:Działanie na szkode serwera/graczy
Osoba banująca:Maciewek
Serwer:MineFox | SkyBlock
Całe /oferty były przez ciebie zaspamione bezsensownymi przedmiotami reklamującymi Twój warp, przez co cały serwer nie mógł w pełni sprawnie korzystać z systemu. Do wyjaśnienia sprawy zapraszam cię do rozmowy na teamspeaku: minefox.pl. Byłeś tam już dzisiaj, więc nie będzie problemu ze znalezieniem mnie.
Czekam na ciebie juz 2h na tym ts jestem na pokój gamingowy max 3 przenieś mnie do ciebie jak mozesz bo gadam z kolega
Sprawa wyjaśniona. Ban zdjęty.

[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie