MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Agresywny (chyba Antycheat)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Od jakiś 2/3 dni na całym serwerze jest problem, a mianowicie każdego ciągle cofa, ataki często nie wchodzą jakby antycheat je blokował z jakiegoś dziwnego powodu (oczywiście gram bez wspomagaczy).
A najlepsza zabawa zaczyna się po użyciu speeda II wtedy wszystko cofa się na potęgę nie idzie nigdzie wskoczyć, uciekając przed kimś stoi się w miejscu przez kilka sec a mój faworyt to gdy wbiegam na dywaniki na speedzie II i wywala mnie za wspomagacze7x4.
Dodam że nie jest to problem z internetem jakieś 2/3 dni temu wszystko hulało
Dało by się coś z tym zrobić
z góry dzięki za interwencję Blush
To prawda, bardzo utrudnia grę i przeszkadza
Proszę o informacje, na jakich trybach dokładnie występuje problem.
(19-August-2019 17:43:09)Krystian napisał(a): [ -> ]Proszę o informacje, na jakich trybach dokładnie występuje problem.

Z tego co zauważyłem to Survival Games, PVP classic, parkour, innych raczej nie sprawdzałem ale prawdopodobnie problem występuje wszędzie ale głównie na trybach gdzie jest możliwość użycia speeda
Tu jest film z tego jak to wygląda https://megawrzuta.pl/download/aa154dd34...22a8b.html
Wgrałem dziś poprawkę, sprawdź jutro czy będzie ok.
(19-August-2019 18:31:20)Krystian napisał(a): [ -> ]Wgrałem dziś poprawkę, sprawdź jutro czy będzie ok.

Dalej jest to samo
(19-August-2019 18:31:20)Krystian napisał(a): [ -> ]Wgrałem dziś poprawkę, sprawdź jutro czy będzie ok.

I jak robicie coś z tym? Bo bardzo przeszkadza to w grze :/
Proszę sprawdzić ponownie, jednak dopiero jutro - od jutra będzie aktywna nowa poprawka.
(21-August-2019 21:48:20)Krystian napisał(a): [ -> ]Proszę sprawdzić ponownie, jednak dopiero jutro - od jutra będzie aktywna nowa poprawka.

No niestety nic się nie poprawiło
Przekierowanie