MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Brak Klasy Vampir
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka dziś kupiłem sobie klase Vampir na serwerze wd2 ale nas tam znisczyli i chciałem zagrać na serwerze 1 ale klase nie jest odblokowana daje screena zakupu klasy
[Obrazek: image.php?di=BWRX]
(06-September-2015 17:41:00)TheQQPL napisał(a): [ -> ]Siemka dziś kupiłem sobie klase Vampir na serwerze wd2 ale nas tam znisczyli i chciałem zagrać na serwerze 1 ale klase nie jest odblokowana daje screena zakupu klasy
[Obrazek: image.php?di=BWRX]

Niewiem czy w takich sprawach się pisze na mineserwer@zarabiam.com bo ja jak nie miałem itu kupionego ( duszu i rogu ) to zglosilem na mineserwer@zarabiam.com i już mam Smile
Miałem podobny problem, bo kupiłem pirotechnik na WD1 , na WD2 jej nie miałem, a po 1 grze klasa całkowicie zniknęła...
Niektórzy mieli podobny problem do twojego, i Kalis mówił, że "klasa się nie odświeżyła" i potem dostawałeś ją także na drugi serwer ( w twoim przypadku WD1 )
Napisz na mineserwer@zarabiam.com lub poczekaj na wypowiedź administracji

DAJ DIAXA, TO NIC NIE KOSZTUJE! Wink
Nie napisałeś nawet swojego niku, ciekawe jak mam sprawdzić dlaczego nie działa -.-
NiCK to twarz23

Klasa sama się odblkowala Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie