MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] błąd/klawisz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam !
Pisałem już kiedyś podobny wątek i napisałem ,że problem rozwiązany ale on znów się nawrócił. Chodzi oto ,że gdy chodzę np przez jakiś okres czasu klikając klawisz "W" i nagle go puszczam po to by np. zjeść arbuza to jest dalej napisane ,że on dalej jest wciśnięty mimo ,że go nie klikam. Czyli sytuacja idę sobie zatrzymuje się a postać dalej mi idzie a po chwili klawisz ten w ogóle mi nie działa przez parę sekund.
Wersja na której gram: Minecraft 1.8.8 (Blazing Pack)
Tryb: na każdym

Jest to dosyć irytujące i przeszkadza w klepie oraz w normalnym funkcjonowaniu w minecraftcie. Nie miałem tego nigdy. Błąd nastąpił gdzieś od początku wakacji pózniej ustał na jakiś czas i znów się nawrócił.

Jeżeli ktoś miał podobny problem i go rozwiązał, albo wie jak go rozwiązać to proszę o pomoc.

Pozdrawiam
Spróboj zaaktualizować sterowniki do klawiatury i przeczyścić ją pod klawiszami. Sprawdzałeś w innych grach albo np w notatniku czy jest to samo ? Wydaje się głupie ale jeśli tak to wina klawiatury. Jaki model ?
Zaktualizowałem ale dla urządzenia są już zainstalowane najlepsze sterowniki. W innych grach itp jest okej.

Jest to laptop a więc nwm czy można przeczyścić klawisze i jak się do tego zabrać żeby nic nie uszkodzić.
Skoro w innych grach wszystko działa, to jest to wina Minecrafta
No tak ale jak to naprawić ?
Przekierowanie