MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Moja opinia o serwerze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W tym wątku chciałbym się z wami podzielić moją opinią o serwerze. Oczywiście jest to tylko moja opinia i nie każdy musi się z nią zgadzać.
Mi osobiście serwerownia bardzo się podoba i jest to jeden z serwerów na których gram najczęściej.
Podobają mi się szczególnie tryby PvP. Największym plusem moim zdaniem jest oryginalność i w pełni autorskie tryby. Również jest wiele policjantów którzy pilnują porządku na serwerze. Niestety jest kilka trybów na których przebywa mało policjantów ale przeważnie na wszystkich panuje porządek i kultura osobista. Cheaterow również jest coraz mniej a nawet jeśli się trafią to są coraz szybciej banowani.
Podoba mi się również to że często organizowane są jakieś konkursy, nie tylko przez adminów, ale również przez graczy.
Podsumowując, najbardziej w serwerze podoba mi się oryginalność i stały rozwój. Nigdzie indziej nie znajdę tylu ciekawych trybów dlatego tu gram.
Na koniec chciałbym podziękować całej administracji a zwłaszcza Bananowi za ten serwer.
I to to ja rozumiem!
Masz tutaj ode mnie szczególny punkt reputacji (słowny) Smile
I to się nazywa gracz a nie jakieś Janusze co biją się o repki i mg!
Brawo! ;D
Przekierowanie