MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Reputacja forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam serdecznie.

Pisze wątek z pytaniem dlaczego dostałem tak zwanego bana na reputację. Nie mogę dawać punków użytkownikom oraz usuwać swoich poprzednich. Swoją drogą w zbiorze reputacji właściciela forum zniknęła moja negatywna repka która była oceną wątku "3 repki dla ciebie" (jakos tak), czy to o to poszło? Wink Poza tym usunięcie tego punktu nie jest zbytnio "fair".
Pytam bo nie wydaje mi się to okej. Nic nie zrobiłem.
Proszę o odpowiedź właściciela.

Pozdrawiam
SmutnyŻółw
Odświeżam wątek.
Jeśli dostałeś bana na przyznawanie punktów reputacji to jest on permanentny i raczej Banan nie zmieni swojej decyzji Tongue
Wiem co mówię xD
Potwierdzam wypowiedz mojego poprzednika, na unbana bym nie liczył. Więc raczej musisz sie przyzwyczaić do tego. Ja juz się przyzwyczaiłem i jakoś żyć się da.
Spokojnie cam, wiem że wiesz Wink znam całą tą sytuację.
Luzik chłopaki, nawet nie liczę na "ub", liczę na sprawiedliwość i wyjaśnienia, bo od 2 miesięcy na tej serwerowni nie jestem i nie dam się tak traktować Smile
Dałem jednego minusa bananowi a mam blokadę repek, gdzie tu logika?
Pozdrówka
Odświeżam wątek Wink
Nie dorosłeś/dojrzałeś do korzystania z tego systemu który niestety Cie przerasta - to proste i oczywiste Smile argumentowanie twoich bezsownych reputów w moim kierunku akurat jest bezpodstawne bo mam ich całkiem sporo a blokadę mają nieliczni. Nie ma tu niczego nadzwyczajnego. Jak w przypadku mjolnira - nie jesteś godny.

Nie musisz też pozwalać aby ktoś cię "tak traktować" wystarczy kliknąć w przycisk wyloguj na górze IdeaWink
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie