siemka wbiłem na wd żeby zagrac grę gdy zaczeli niszczyć kamień zauważylem ze gracze stoja za mapa maja platforme i niszcza sobie drewno które da się niszczyć przy kamieniu myslę ze dobrym pomysłem było by zablokowanie wydobycia drzewa przy kamieniu
Dlaczego? To jest świetna technika na boskich skaczących sobie z góry na dół cały czas. Jeśli to jest błąd to wnoszę o zablokowanie możliwości wejścia na dach ponieważ taka osoba może tam sobie cały czas kampić.
A jak w inny sposob ma sie zabic osobe z boskimi kiedy nie ma sie zadnych boskich w druzynie?
Mi osobiście się nie zdarzyło, aby w teamie nie było żadnych boskich. Jest balans teamów dzięki czemu 2-3 boskich wbije do jednego z teamów. Szumiel co to za problem stać z duchem cala grę i czekać, zbudować "tunel" za kamieniem, aby gracz z boskimi wyleciał za mapę? No chyba żaden. Gracz który zdobył itemy chciał by zniszczyć kamień, ale nie... Duch za kamieniem utrudniający ów rzecz. Moim zdaniem powinien być zakaz staniem za kamieniem na mapie Karaiby, Kanion.
@HeGe33 wystarczy mieć bloki w eq i jak Cie wywali to szybko zabudowac się i metoda ducha nie działa ponieważ jest jeszcze vortex i ninja.
Na to jest kontra przecież, możesz albo wcześniej strącić typa albo zrobić to co kolega u góry. Poza tym jak wbijesz na przykład w grupie to duch was wszystkich nie wyrzuci za mapę.
To moze podsumuje to tak: Trybu tylko pod boskie robic nie bede, a jak ktos chce przez cala gre tylko siedziec w miejscu i kampic to juz jego sprawa. To ze ktos ma diax secika i mieczyk nie musi znaczyc ze ma wygrana w kieszeni.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!