MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Loganie na WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema, mam pytanie czy wraz z nowym patchem bedziemy mogli liczyc na lepszy system wylogowywania sie. Bo teraz np. Ide na jakiegoś koxa, odpalam się na rogu ten loga wpisując /hub, efekty z roga się skonczyly gracz ktory wczesniej lognal wraca na wd, moze uzyc rogu i jestem w gorszej sytuacji.
Denerwujące są rowniez osoby ktore niszczą kamien, a potem zeby nie stracić itów, jak zobaczą ze nadchodzi przrciwnik logają i zachowują wszystkie swoje itemy.
Według mnie po prostu osoby logające powinny tracić itemy.

W sensie że zostaje tylko bot i jak się to zabije wypadną itemy. Dzięki temu osoby które chcą wyjść na chwilę uczciwie z rozgrywki będą mogły się gdzieś ukryć a bot po czasie zniknie.
Jeżeli chodzi o kamień dusz. To można zrobić tak, że jak się uderzy kamień to też się dostaje antylogut 20 sekund tak jak gdy się jakiegoś gracza uderzy. Nie wiem czy tak się da ale mi to wpadło do głowy.
To jest gra taktyczna, wiec blokowanie wszystkiego nie ma zbytnio sensu. Tez trzeba miec reflex zeby wylogowac sie zanim ktos do ciebie dobiegnie, a blokowanie tego kosztem innych graczy jsst raczej malo rozwazne. W koncu im wiecej technik, tym bardziej roznorodna gra bedzie.
szumiel trudne to to nienie jest. Przygotowujesz komendę lobby wciskasz górną strzalke enter i proszę. Każdy moż tak zrobić więc walki większego sensu nie mają.
Więc nie zablokujecie tego bo to gra taktyczna? W takim razie dlaczego są za to bany? To jest już fakt wśród graczy że za to jest ban bo tyle graczy dostało.
"Gra taktyczna" myślę że taktyczna aura tez jest całkiem spoko w stosunku do takiego Logania : p
Loganie jest, było, i będzie popieram pomysł Niso z anty logutem podczas bicia kamienia dusz.
Loganie tylko świadczy o graczu.
Lojd jak użyłeś rogu i niby jesteś w gorszej sytuacji , ty też możesz lognąć i poczekać na hub 2min na ponowne użycie rogu
Przekierowanie