MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: PORADNIK taktyka na sky wars
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam oto PORADNIK taktyka na Sky wars

Krok 1. Często na początku Sky wars dostaje się Ender perłę w takiej sytułacji należy teleportować się na środek

Krok 2. Potem należy jak najszybciej zgadnąć potrzebne itemy ze skrzyń w nich powinno znaleść się kilka Ender pereł

Krok 3. Teleportu się do graczy pokoleji jeśli skończą ci się perły i zostanie ostatnia a graczy jeszcze trochę tepaj na środek tam przeciwnicy powinni sami przyjść

Krok 4. Zabij ostatniego gracza jaki został i wygraj arene

Rada 1. Pamiętaj łuk to podstawa na Sky wars jeśli go posiadasz a przeciwnik jest
Silniejszy to możesz go zestrzelić

Rada 2. Jeśli walczysz z silniejszym przeciwnikiem użyj potek krzywdy i trucizny
Zadadzą przeciwnikowi duże obrażenia i łatwiej ci będzie go pokonać
Ym, doceniam twój czas i wysiłek poświęcony na poradnik, ale pozwól, że Cię poprawię:
1. Ma się enderperłe - trzeba czekać jak będzie tak z 2-3 graczy na arenie i natychmiastowo teleportować się na górę tam gdzie jest środek, zebrać itki ze skrzynek a potem wrócić na góre Big Grin
2. Nie mam żadnych zastrzeżeń
3. Teleportowanie się do graczy jest raczej lekkomyślnym pomysłem, ponieważ nie wiemy, jaki skill posiada przeciwnik i jakie ma narzędzia do walki. W każdej chwili może Cię zepchnąć!
4. Nom Smile
Hm... JA tak zawsze wygrywając bo się bierze przeciwnika z zaskoczenia
Napiszcie co o tym myśli cię
Troche słaby poradnik bo prawie każdy wie jak w to graćBig Grin
+ Za chęci
I znowu ktoś kto wali potami trutki, wiecie jak mnie to wnerwia jak ktoś bić nie umie tylko truje !
Po to są ułatwienia, by je używać...
Tak ale na pvp to na spawn walili nimi !
SpoKonwen a co to za okazją że mi tyle diaksów dajesz (dzięki marzyłem żeby mieć 8 diaksów)
Dlaczego wy traktujecie Pixela tak jak siebie , on jest młodszy i chyba trzeba go traktować jak dziecko(to nie obraza) , jak jakiś chłopak (6lat) przyniesie wam rysunek to powiecie że brzydki czy powiecie że piękny że by go nie urazić . On jeszcze nie rozumie niektórych rzeczy ale się stara !
Stron: 1 2
Przekierowanie