MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Market ofert - propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pewną propozycję, którą można byłoby wprowadzić, na prisonbreak, wiem, że są już sklepy, które można robić w celi, ale gdyby tak wprowadzić market ofert? Gracze mogliby wystawiać swoje oferty, np. 64 diamenty, za jakąś tam cenę, coś takiego jak było, na bestrpg, mam nadzieję, że pomysł zostanie przyjęty. Pozdrawiam.
Nie ukrywam, że byłoby to lepsze rozwiązanie niż kupowanie poprzez /trade, szczególnie, gdy nie ma tej osoby na serwerze, a chcemy coś od niej kupić i nie chce nam się czekać, aż wbije. Pomijając już fakt, że może jej nie być dłuższy czas, a kontaktu żadnego nie ma
Nie widzę nic przeciwko, sam myślałem nad takim rozwiązaniem Big Grin na pewno lepiej sprzedawałoby się przedmioty niż spamiąc na chacie, że sprzeda się to i to.
Jestem na TAK!!! Lepiej tak sprawdzać oferty i pójść na "zakupy" niż odwiedzać wszystkie cele po kolejii,a ten jest off line a ten zmienił nick i jak sie znajdzie jakiś człowiek co będzie mówił ze to złe i gracze to zniszczą czy cos takiego to niech wejdzie na survival i wpisze komendę oferty fajnie by było przenieść to na jaila pozdro
zadnego marketu na pewno nie bedzie, psuje to calkowicie koncepcje jailowych sklepow, rujnując klimat trybu jak i sens posiadania cel.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie