MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Klawiatura.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.

Aktualnie poszukuje klawiatury mechanicznej do kupna. Stąd pytanie do was? Na co zwracać uwagę podczas kupna? I jaka według was jest warta swojej uwagi. Cena to taki przedział 100 - 150 zeta powiedzmy.

Pozdrawiam.
Myślę, że w tym przedziale cenowym mogę polecić Ci klawiatury firmy Tracer. Jedna z nich to była moja poprzednia klawiatura i sprawowała się bardzo dobrze. Ciekawy kształt klawiatury, ten dźwięk klawiatur mechanicznychhh, no i wytrzymałość boo dalej działa tak naprawdę, a przeżyła duuużo uderzeń w nią itd. Myślę że te klawiatury są całkiem okej, a do tego nie są zbyt drogie, więc mogę Ci polecić klawy tej firmy Tongue
@up dzięki napewno sobie ogarnę je Smile
Pewnie już podjąłeś decyzję i to wiesz ale oprócz tego że fajnie wygląda klawiatura mechaniczna moim zdaniem jest gorsza od zwykłej pod względem klikania i wygody. Przynajmniej mi się strasznie ciężko w nią klika w przeciwieństwie do zwykłej.
@up według mnie lepiej się klika (mi) klawiature mechaniczna. Nie wiem czemu dla mnie wygodniejsza. To może też zależeć w sumie od materiału klawiatury Smile
Ja ci polecam klawiaturę mechaniczną Cobra Pro Inferno, sam ją mam i wydaje mi się że był to dobry wybór Smile
Klawiatura już zakupiona dzięki każdemu za rady.

DO zamknięcia.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie