MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Sklepy tabliczkowe dla graczy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zapewne znacie plugin ChestShop?

Plugin ten pozwala na tworzenie graczom własnych automatycznych sklepów przy użyciu tabliczki i skrzyni, ale co ma związek z moją propozycją?

Za pewne wiemy że np na survivalu czy skyblocku gracze handlują różnymi przedmiotami lecz obaj muszą być po 1 na serwerze, po 2 wcale nie musi dotrzymać swojej obietnicy i może oszukać w handlu.

Ja natomiast proponuje żeby dodano własnie za pomocą tego pluginu graczom możliwość tworzenia sklepów które wymieniłem powyżej. Po pierwsze handel mógłby zostać zautomatyzowany że osoba sprzedająca przedmiot nie musiałaby być na serwerze aby mogła sprzedać item i zarobić, a po drugie ograniczylo by to oszustwa w handlu itp.

Jakie wasze zdanie na ten temat?
Obstawiam ze plugin bedzie żądał resetu serwera gdzie ity itp zostana urtacone -.-
Bawilem sie tym pluginem w zasadzie juz dawno na swoim prywatnym serwerze LAN, itemow nie stracilem Big Grin, pomysl mi teraz tak :O do glowy wpadl jak szukalem bezpieczniejszego i alternatywnego sposobu dystrybucji swoich itemow na serwerze.
Ale chodzi o to ze plugin by chciał wykasować np ten plugin no i co do czego by doszlo to 1 plugin klocil by się z 2 no i by zostalo usuniete
Jestem na nie, gracze moga sprzedawac jeden item za 120981728903$

Zamykam
Przekierowanie