MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem z piecami, prośba przeniesienia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, od kiedy gramy ze znajomymi na serwerze dorobiliśmy się 9 piecy na 6 poziomie niestety nie ma możliwości ich przeniesienia ponieważ po zniszczeniu wraca owy piec do ekwipunku na 6 poziomie lecz kiedy go się poloży wraca na 1 poziom. Prosiliśmy o przeniesienie owych piecy bądź zwrot pieniędzy na potrzeby przeniesienia ich Pomocnika Maciewk'a lecz po rozmowie z opiekunem serwera dostaliśmy informacje że jest to nie możliwe z nieznanych nam do końca powodów faworyzacji graczy. Zwracam się ponownie z prośbą o przeniesienie bądź zwrot pieniędzy na potrzeby ulepszenia ich ewentualnie w najgorszym wypadku prosiłbym o dokładną odpowiedz dlaczego jest to niemożliwe. Pozdrawiam Smile
Ja ulepsze piece po zrobieniu celi na max, co może nieco zająć, bo nie mam pojęcia, który poziom jest najwyższy. Tobie też bym polecił to samo. Po co wydawać kasę niepotrzebnie, wystarczy dłuższy afk w celi i wszystko się przepali. Poza tym na F nie problem o zarabianie siana, więc nie wiem w czym problem, tak szczerze.
(06-August-2019 09:59:09)skydiks napisał(a): [ -> ]Ja ulepsze piece po zrobieniu celi na max, co może nieco zająć, bo nie mam pojęcia, który poziom jest najwyższy. Tobie też bym polecił to samo. Po co wydawać kasę niepotrzebnie, wystarczy dłuższy afk w celi i wszystko się przepali. Poza tym na F nie problem o zarabianie siana, więc nie wiem w czym problem, tak szczerze.
Ale chyba nie do końca zrozumiałeś mój post my w tym momencie mamy 9 piecy ulepszonych na maksymalny poziom czyli 6. W tym momencie mamy juz maksymalny poziom celi i nasze piece są na srodku celi z czasow jeszcze 2/3 poziomu celi i zawadzają a przenoszenie piecy jest w tym momencie poprostu zbuggowane i prosimy o indiwidualne przeniesienie ich Smile
Nie ma i nie bedzie zadnej mozliwosci przenoszenia ani tym bardziej zwracania jakichkolwiek srodkow za upgrady. Jak po upgradach chcesz je w sensowny sposob zachowac pozostaje zrobic sciany działowe. W ostatecznosci zrobic nowe. Co na ostatnich sektorach wcale nie jest takie drogie.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie