Witam. Chcę zgłosić ten problem za kolegę, gdyż nie ma konta na forum. Problem polega na tym ze z około tydzień temu wygrałem VIPa na OX. VIPa oddałem dla kolegi o nicku
Ksaksaksawery. Gadałem z jedną osobą z administracji i powiedziała, że VIP został nadany 25.07, lecz nie został, ponieważ kolega wbił wczoraj na serwer (02.08.2019) i nie miał VIPa.

Pisz prywatną wiadomość do organizatora turnieju, nikt inny nie będzie w temacie i nie będzie w stanie Ci pomóc.
(04-August-2019 08:54:09)Admin napisał(a): [ -> ]Pisz prywatną wiadomość do organizatora turnieju, nikt inny nie będzie w temacie i nie będzie w stanie Ci pomóc.
Organizatorem turnieju był Afrapul i kazał mi pisać na forum.

I dostałeś wczoraj ode mnie odpowiedź, że Vipy zostały nadane (VIP koledze mógł się już skończyć)
*** 27.07.2019
<15:50:28> "Afrapul": Nadaj VIPY z eventu ktory byl 2 dni temu
<19:19:24> "Krystian": Nadałem już wcześniej.
(04-August-2019 16:02:46)Afrapul napisał(a): [ -> ]I dostałeś wczoraj ode mnie odpowiedź, że Vipy zostały nadane (VIP koledze mógł się już skończyć)
*** 27.07.2019
<15:50:28> "Afrapul": Nadaj VIPY z eventu ktory byl 2 dni temu
<19:19:24> "Krystian": Nadałem już wcześniej.
Konkurs byl 25.07 i byl ponoc na 12 dni. Dzisiaj jest 10 dzień od konkursu. Wbijał pierwsze 3 dni po konkursie (chyba nie pamietam juz) i nie mial tego vipa
Jest tez taka opcja ze VIP zostal nadany na nieprawidlowy nick. Prawidlowy nick to Ksaksaksawery
(03-August-2019 21:25:13)KrwisteqOfficial napisał(a): [ -> ]Witam. Chcę zgłosić ten problem za kolegę, gdyż nie ma konta na forum. Problem polega na tym ze z około tydzień temu wygrałem VIPa na OX. VIPa oddałem dla kolegi o nicku Ksaksaksawery. Gadałem z jedną osobą z administracji i powiedziała, że VIP został nadany 25.07, lecz nie został, ponieważ kolega wbił wczoraj na serwer (02.08.2019) i nie miał VIPa. :huh::s
To ja ten Ksaksaksawery i powiem tyle: to jest żenada że takie coś w ogóle ma miejsce czekam na tego VIPa 10 dni i uważam że to jest naprawdę strasznie żenujące :@:@
[/quote]
(04-August-2019 20:09:24)Ksaksaksawery napisał(a): [ -> ] (03-August-2019 21:25:13)KrwisteqOfficial napisał(a): [ -> ]Witam. Chcę zgłosić ten problem za kolegę, gdyż nie ma konta na forum. Problem polega na tym ze z około tydzień temu wygrałem VIPa na OX. VIPa oddałem dla kolegi o nicku Ksaksaksawery. Gadałem z jedną osobą z administracji i powiedziała, że VIP został nadany 25.07, lecz nie został, ponieważ kolega wbił wczoraj na serwer (02.08.2019) i nie miał VIPa. 

To ja ten Ksaksaksawery i powiem tyle: to jest żenada że takie coś w ogóle ma miejsce czekam na tego VIPa 10 dni i uważam że to jest naprawdę strasznie żenujące 

[/quote]
Wygrałeś VIPa, więc można mówić, że go dostałeś za darmo i się bulwersujesz gorzej niż osoba, która za niego zapłaciła i go nie dostała no na prawdę powagi trochę, wyżej od Afrapula masz wiadomość, o tym że zostały nadane, a jeśli go nadal nie masz to zamiast wypisywać bezsensowne zdania napisz do Krystiana w wiadomości prywatnej...
Dziwnym trafem Twój nick musiał mi gdzieś umknąć podczas analizowania logów z eventu, vipa na koncie już masz - nadałem na czas dwa dni dłuższy od wygranej. Przepraszam za problemy.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!