MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Rangi-Surival
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka, przychodzę z pytaniem czy na trybie survival też wejdzie możliwość kupowania rang takich jak:
IRON
GOLD
DIAMENT
EMERALD

Jak Tak to za jaki okres czasu będzie to wprowadzone

Pozdrawiam Smile
Nie porównuj SV do jaila bo aż mi się żal survivala zrobiło
Kto tu porównuje? On tylko zapytał czy będą takie rangi. Banan kiedyś wspominał że będzie wprowadzał coś takiego na większości serwera.
Jak już to inne nazwy coś jaka weteran,elita
Dobra bo ehh...

Zacznijmy od tego ,że nie potrzebnie się wypowiadasz w tym wątku 666zdychaj.
Twoja wypowiedz i tak nic nie wniosła.
Było to tylko moje pytanie które nie zostało nawet przez Ciebie dobrze uzasadnione.
Wprowadzenie innych rang jak to napisałeś , jakieś "weteran" , "elita" , wgl co to jest?
Bez sensu jest coś takiego. Rangi wyżej wymienione przeze mnie ( 4 rangi ) , było to tylko zapytanie czy takowe rangi wejdą na tryb.

Prosiłbym aby teraz wypowiedział się ktoś za administracji.

Pozdrawiam
Mówisz że weteran , elita "ehh wgl co to jest" a proponujesz iron gold diament Emerald ale się popisałeś swoją drogą gram na sv o wiele dłużej niż ty i te rangi jedyne co by mogły wnieść to p2w więc jak dla mnie ten temat nie ma sensu
Nie ma co dyskutować Szymmi z ludzmi pokroju 666zdychaj dla których każda forma płatności to z góry p2w, widać że wiele mądrego w dyskusji nie mają do powiedzenia, a brak argumentów jest tak ogromny że szkoda komentować. Vip był od zawsze a nowe rangi wiele nie zmieniają, przedewszystkim są NA ZAWSZE i to główna atut dla graczy danego trybu. W kwestii zapytania to na chwile obecną niczego takiego nie planujemy, jednak nie wykluczamy.
A Ty Bananie co masz mądrego do powiedzenia poza tym że jestem człowiekiem jakiegoś nie lubianego przez ciebie pokroju , jak dla mnie dodawanie rang innych niż VIP to poprostu dodawanie kolejnych możliwości zarobku lepiej byście pomyśleli nad nowym brońmi , lub przebudowaniem warp pvp. Ranga na zawsze byłaby git ale po co dodawać 4 rangi naraz
Przekierowanie