MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] ThePikaczu2002
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[UNBAN] ThePikaczu2002

Nazwa użytkownika zbanowanego: ThePikaczu2002
Czy byłeś już kiedyś karany na naszej serwerowni?: Nie to jest pierwszy i mam nadzieje ostatni
Dlaczego chcesz dostać unbana: Witam zostałem zbanowany na waszym serwerze za PRÓBĘ podkreślam Próbę sprzedazy itemków za psc .Zacznę od tego że często serwer jest wolny od policjantów
i zaczyna się na chacie spam . Wielu ludzi Pisze o wymianach ub za itemki a znajdują się też tacy co piszą psc za itemki. Rozumiem że to jest karalne
Więc zwracałem takowym uwagę nawet pare razy chciałem na ts3 zgłaszać ale tam trzeba z 30 minut czekac na pomoc. W końcu zacząłem się z takimi bawić
I pisać z nimi że Niby sprzedam itemki za psc. Lecz do żadnych transakcji nigdy nie doszło ponieważ 80% z nich to dzieci poniżej 14 roku życia
Bez ani grosza przy sobie którzy tylko chcą oszukać i Kończyło się na takim droczeniu z nimi. Więc Odwołuje się do bana ponieważ jak wytłumaczyłem do żadnych transakcji nigdy nie doszło
Jedynie z takowymi graczami się droczyłem. Mam 17 lat i potrafię czytać regulamin i wiem że takie transakcje są karalne lecz kiedy nie ma żadnego policjanta na serwerze
I zaczyna się taki spam to aż oczy bolą. Chciałbym dostać ub ponieważ jak pisałem do żadnych transakcji nigdy nie doszło i chciałem tylko takowych graczy Poinformowac o banie a jak nie pomagało to udawać chętnego i się z nimi bawić
Treść Bana: Próba SPrzedazy Itemków za Psc
Osoba banująca: szuno07
Serwer: Minefox.pl
To jak zaczynasz się bawić i czy chcesz oszukać czy sprzedać nie ma znaczenia. Łamanie regulaminu serwera dla zabawy to żadne wytłumaczenie. Próba sprzedaży przedmiotów to bezwzględny ban, niezależnie czy do niej doszło a w twoim przypadku była zgłoszona i potwierdzona. Żadne odwołanie w tej sytuacji nie przysługuje i tak otrzymałeś taryfę ulgowa gdyż twoje konto nie zostało wyzerowane.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie