MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomocnicy- ogar!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam Dzisiaj Camrakor zbanował mnie za obrazę. Mam już tego dosyć. Muszę się wypowiedzieć.
Obecna administracja praktycznie nic nie robi. Co to za pomocnik, co tylko lata po skargach i banuje zamiast samemu coś zrobić? Oczywiście święty. Camrakor banuje tylko jak mu się podsunie pod nosek dowody, a reszta nic nie robi. No sorki, ponosi mnie jak widzę że dostaję bana od pomocnika bo ktoś napisał skargę. Antycheat miał być kilka tygodni temu. Nie ma. Pomocnicy? W wakacje było że ktoś wyjechał. A teraz? Bo rok szkolny? Bo za dużo nauki?!? Tacy pomocnicy, co siedzą na dupie, jeden coś robi- banuje graczy ze skarg. I tylko tyle. Mam nadzieję że onearm będzie trochę bardziej aktywny. Kiedy Cam został pomocnikiem, trochę go widziałem. Teraz tylko odbiera skargi. To mnie wkurza, że poniesie mnie jak jakaś aura mnie deda i coś napiszę a tacy gracze od razu skargi. Do gracza, który składa na mnie skargę: Jak ja bym Cię zgłaszał cały czas jak przeklinasz, to byś nigdy na serwer nie wszedł.
Szacun za odwage
''No sorki, ponosi mnie jak widzę że dostaję bana od pomocnika bo ktoś napisał skargę.''
Jakoś ty też piszesz/pisałeś skargi na graczy. Przeklinali i dostawali identyczne kary jak ty dzisiaj.
To się nazywa sprawiedliwość. Nie ma tak że będziesz bezkarny. Jest przyczyna i musi być skutek.
Jest zły czyn - jest i kara.

''Witam Dzisiaj Camrakor zbanował mnie za obrazę''
Nie rób z siebie niewiniątka, dostałeś bana na 1 dzień i od razu płacz...
Ale gdyby ktoś inny coś takiego napisał, ty od razu - kosz ! głupi temat !

3 raz dzisiaj to mówię.
Nie widzę cie na serwerze, czyli ty też mnie nie widzisz. Latam na vanishu - Na PvP, na WD, Na SV, PB, Jail. Nie wiesz w którym momencie kogoś banuje, więc się nie wypowiadaj.
Po drugie jest szkoła ! Człowieku... To że jesteś no-lifem i możesz siedzieć nawet w szkole na MC to twoja sprawa.

''Kiedy Cam został pomocnikiem, trochę go widziałem. Teraz tylko odbiera skargi. To mnie wkurza, że poniesie mnie jak jakaś aura mnie deda i coś napiszę a tacy gracze od razu skargi.''
''A teraz? Bo rok szkolny? Bo za dużo nauki?!? Tacy pomocnicy, co siedzą na dupie, jeden coś robi- banuje graczy ze skarg'' ''Co to za pomocnik, co tylko lata po skargach i banuje zamiast samemu coś zrobić?''

Nic nie wiesz...
Kiedy zostałem pomocnikiem nie było v/tp/goda
Teraz przeważnie mnie nie widać bo siedzę na v/tp
Poza tym dlaczego nie piszecie tego o lamie? O creepci ? Oni bardzo mało siedzą. Ależ przecież o mnie zawsze trzeba...
Na serwerze, widziałem cie chyba z kilka razy. Powiesz mi że siedzisz wieczorem, no dobrze, ale ja siedze w dzien. Nawet jeśli nie wchodzisz wieczorem, to i tak mnie nie mógłbyś widzieć gdyż mam takie uprawnienia jak /v Wink

PS: Jeśli uważasz że coś ktoś robi źle w administracji, napisz podanie, zdaj test i zobaczymy jak ty sobie będziesz radził...
Ale skargi na ciebie ? Co ty, na ciebie nie byłoby skarg. Na ciebie przecież nie można skarg robić. Jesteś bogiem...
NAGLE WIELKI CZŁOWIEK SIĘ ZNALAZŁ I ODRZUCILI JEGO PODANIE TO OD RAZU SKARGI NA POMOCNIKÓW BY NIM BYĆ.
Ogarnij dupe bo ludzie mają czas prywatny. Ja ciebie też widzę mało na serwerze... Hmmm... A przecież powinieneś być 24 h na kompie by zobaczyć czy ktoś dziś wchodził czy nie...
Camrakor jest najlepszym pomocnikiem a ludzie się go czepiają o gówno
Jak np. napisze podanie ktoś znany , wszyscy są na tak a jak nagle ty na nie dostaniesz minusa za to że wyraziłeś swoje zdanie ....
Rozpatrujesz skargi z dzialu - zle.
Nie rozpatrujesz skarg, przez co cheater dalej gra - zle.
Piszesz z ludzmi na czacie w grze - zle, bo powinienes pilnowac.
Siedzisz na vanishu, pilnujesz - zle bo ciebie nie widac.
Sam pisales skargi na wulgaryzmy,jak sie twoja rozpatrzylo to bylo dobrze, ale jak ktos Ciebie zglosil to placz.
Sam chciales byc pomocnikiem, ale patrzac na Twoje zachowanie to kompletnie sie do tego nie nadajesz.

Zauwaz, ze Ty sobie grasz jak gdyby nigdy nic, ja za to rzadko gram dla rozrywki, bo co chwile ktos pisze na msg zeby kogos sprawdzic.
Jeśli vanish sprawia, że gracza nicku nie ma na tab, zwracam honor.
Ps. Pisałem o creepci

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Napiszę teraz wypowiedź mniej skomplikowanym językiem bo niektórzy nie ogarniają.
Dostałem bana za wyzywanie aury. Wkurza mnie to że pomocnicy tylko rozpatrują skargi, nie mogą posiedzieć na WD gdzie jest pełno cheaterów. A jeden onearmshooter nie wystarczy.
Teraz etap ratowania dupki :]
Przyznaj się do błędu jak Czempion, na pewno każdy Ci wybaczy :>
Quirell Przyznałem się do błędu i powiedziałem : Excusez moi
Stron: 1 2
Przekierowanie