MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bunkers #2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Krótko o trybie:
Bunkers to tryb PvP, który polega na przejęciu tzw. "KOTHA", który znajduje się na środku mapy. Są 4 drużyny, każda po 5 graczy (można to zmienić). Gracze po stracie teleportowani są do swojej bazy, gdzie znajdują się kopalnie (węgla, żelaza) po wykopaniu można zakupić itemy w Item Shopach ( Walka, Budowa, Sprzedaż).

Plugin (do zakupu) - https://www.spigotmc.org/resources/⚔️bun...8-8.33481/

Jeżeli chodzi o mapę, mam jedną, która nadaje się się na ten tryb, jest to podstawowa mapa (Classic).

Dlaczego chcę aby ten tryb powstał na naszej serwerowni? - Na żadnym polskim serwerze nie ma tego trybu, w dodatku jest w nim mało mikropłatności, które są praktycznie na każdym trybie (oczywiście można byłoby dodać kilka, zrozumiałe jest to, że tryb musi się utrzymywać). Myślę, że tryb miałby dużą popularność i osiągnąć sukces.

PS: Tryb jest na zagraniczne comunity (poty), ale można byłoby zmienić to na koxy.
Moim Zdaniem, Przydal by sie tryb ktory nie byl by jakis P2W, Poniewaz P2W niszczy zabawe i wlasnie 40% przez to graczy sie przez to nudzi,
Mysle ze tryb byl by spoko i jestem za Smile
Jak dla mnie spoko pomysł.
Jeden plugin to nie jest cały tryb, napisz skrypty, wybuduj mapy wtedy możemy dyskutować.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie