Zrobicie jakiś event na któryms trybie na dniu którymś np.zwiększenia wygranej na survival games.
Śledziłem fanpage na facebooku.
Od czasu ostatniego eventu.
Taki mam pomysł.
Proszę zrozumienie majego pomysłu.
??? O.o
Napiszesz to jeszcze raz? Nic nie zrozumiałem...
(14-October-2014 10:11:21)rafi3121 napisał(a): [ -> ]Zrobicie jakiś event na któryms trybie na dniu którymś np.zwiększenia wygranej na survival games.
Śledziłem fanpage na facebooku.
Od czasu ostatniego eventu.
Taki mam pomysł.
Proszę zrozumienie majego pomysłu.
Minik
(14-October-2014 12:59:02)Minik435 napisał(a): [ -> ]??? O.o
Napiszesz to jeszcze raz? Nic nie zrozumiałem...
Jemu chodzilo o to aby nagroda za zwyciestwo na survival games byla zwiekszona i ze byl to event (wydarzenie), w którymś dniu to ze w wybranym ale moim zdaniem pomyśl malo uzyteczny

Aha... Zły pomysł, 5k za grę to i tak dużo (ja mogę wygrywać wiele razy pod rząd więc wiesz)...
(14-October-2014 13:39:19)Minik435 napisał(a): [ -> ]Aha... Zły pomysł, 5k za grę to i tak dużo (ja mogę wygrywać wiele razy pod rząd więc wiesz)...
Zgadzam się i tak można się nieźle obłowić money, grę by popsuło gdyby nagroda została zwiększona. Do zamkniecia.
Ale chciałem powiedzieć,żeby była wygrana zwiększona na 1 dzień.Gdy minie dzień to będzie jak dawniej.
Ale chciałem powiedzieć,żeby była wygrana zwiększona na 1 dzień.Gdy minie dzień to będzie jak dawniej.
Wolał bym aby event polegał na tym że zbudowalibyśmy (administracja MineSerwer.pl) trasy parkour, labirynty, płabki itd. nagrodą była by pewna pula wirtualnych pieniędzy.
Na MineSerwerze dawno nie było tego typu rekreacji.
Takie jest moje zdanie

Gram na tym serwie od wakacji, i jeszcze na event nigdy sie nie zalapaleml... wiec ŁAJ NOT,?
Tesasz ale fajny by był taki event parkur albo na survivalu i na op np drop x2