MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kilofy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka, przed chwilką wbiłem na serwer i wpisałem , /kit , odebrałem swojego kita gold i chciałem pokopać moim kilofem z kita ale patrze a tu nie dość ,że mniej dostaje $$ to jeszcze o wiele rzadziej dostaje kasę. Wiem ,że te kilofy były zbyt op ale czy można by było chociaż troszkę zwiększyć % na dostawanie kasy i trochę zwiększenie dostawania kasy. Nie mówię o jakich wielkich ilościach ale np. 5-15%. Dodając ,że kilof się bardzo szybko niszczy. Jak na takie rangi troszkę za słabe kilofy. Oczywiście jest to tylko moja prośba.

Pozdrawiam ^^
jestem za teraz te kilofy sa malo warte i nawet sie nie oplaca kupowac rangi. wczesniej ranga dawala kolor na chacie oraz kilof ktorym bylo mozna nawet do 100k zarobic
oczywiscie ze nie, to jak dzialaly przez 24h było jedynie bugiem ktory na pewno nigdy nie powroci. vOski_ nie bądź cebulą, ranga jest na zawsze więc kilofy można brać regularnie co pare dni, w czasie pozwoli zarobić miliony, im wyższa ranga tym większy profit kilofu.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie