MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Włamanie minefox
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mój nick na serwerze: bukbak1234
Tryb:megajail

Witam chciałbym poprosić administracje o sprawdzenie ip granych na moim koncie ponieważ zostałem okradziony i zostało zmienione mi hasło. Naszczęście hasło odzyskałem. Moją podejrzaną osobą jest Lakotro_PL (ale to tylko podejrzenie) ponieważ gdy wpisze /cela wyświetla mi sie on.
Gdy przez ten czas gdy nie grałem ktoś żerował mi na koncie a dokładnie brał kity i ze skrzynek powybierał co najlepsze zabrał kilofy. Bardzo prosił bym o ponoc.
siemka mordko wiem kto to jest poniewaz gralem z ta osob a jest to uczony_kozak poniewa jak z nim gadalem na ts3 to pokazal mi jak wbijal na twoje konto i na inne tez wiec mozecie z logach sprawdzic
Dzieki za pomoc

vOski_ a może wiesz z kąd ma moje hasło?
Niby mowil mi ze z jakiegos Wycieku mozna wiedziec co to za haslo bylo?
Trudne było Smile jak widze to nikt z administracji nie spieszy sie na pomoc świetny serwer
Zbanowałem osobę odpowiedzialną za kradzieże kont, w przypadku dalszej tego typu aktywności z jego kont nadam blackliste. Widocznie musiałeś mieć słabe hasło, albo podałeś je komuś, możliwości jest wiele, ale na pewno nic takiego jak wyciek - w historii MineFoxa nigdy nie było i raczej nie będzie czegoś takiego jak wyciek danych, a nawet w takim przypadku pozyskiwane są nie hasła a skróty kryptograficzne haseł, które są niemożliwe do odszyfrowania - dzięki nim serwer może jedynie sprawdzić czy wpisane hasło jest poprawne, nic więcej.
Nie wyciek z Mf tylko z innych serwerow
dlatego też nigdy nie używajcie takich haseł jak u nas na innych serwerach bo tak się kończy granie na śmieciowych serwerach.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie