MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Lepiej by było jak pisze się przekleństwo to automatycznie pisze w całym zdaniu Polecam Forum Mineserwer.pl lub same kratki #### Big GrinBig GrinBig GrinBlush
Dobrze że ktoś ten temat porusza ... ja gram z córką i jest to problem ... nie zawsze jest pomocnik czy policjant a to więzienie to hmmm .... ja gram 2 rok i nigdy nic nie napisałem nie zgodnego z zasadami tzw dovreho wychowania proponuje ban na czat ... minimum 1 miesiąc. .. I będzie po sprawie biedny ten ktoś pójdzie sobie na inny serwer i z Bogiem
Skrypt szukający wulgaryzmów na chacie byłby bardzo obciążający dla serwera, bo każde napisane słowo by generowało zapytanie. Poza tym, biorąc pod uwagę poziom ortograficzny czatu, nie dałoby się stworzyć zamkniętego katalogu zwrotów do wyłapania
Sprawa wiele razy wałkowana - z tego co pamiętam w poprzednich latach było jedno i to samo LOGICZNE wyjaśnienie - każda linijka tekstu, każdy znak, każde słowo bylo by skanowane przez takowy dodatek co powodowało by spadek wydajności serwera co za tym idzie LAGI dodatkowo jak kolega wyżej już napisał, każde słowo kluczowe musiało by być wpisane w bazę danych przykłady poniżej znane słowo na całym świecie bo wypowiadane co 2 słowo przez kraj cebulką i kiszonymi ogórami płynący. Ktoś może sobie ocenzurować jedną literkę ale i tak będzie wiadomo o jakie słowo chodzi i tu jest ten problem bo cenzury może być w nieskończoność, pomieszanie znaki
Cytat:****a ***wa**rwa *urwa k**** ku*** kur** ####a ###wa &&&&a itp
można by tak wymieniać bez końca.
Owa cenzura w aktualnym momencie nie może zostać dodana.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie