MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] nieuzasadniony permaban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
wbiłem na sb. dodali jakieś dziwne rangi. zacząłem pytać dlaczego tak zrobili.
miałem vipa wcześniej i dawał mi on przywileje na wszystkich trybach. teraz rangi są o wiele droższe i są tylko na tym jednym trybie!!. napisałem na czacie żę zrobili to dla kasy. żadnych złych słów. żadnego obrażania adminów. permaban za wyłudzanie rangi vip oraz za szkalowanie administracji
Nie zaczałeś pytać dlaczego ktokolwiek coś zrobił tylko nazywać administracje pazernymi na hajsy dodatkowo próbować wyłudzać rangę która ci się skończyła, pomimo poinformowania cie o tym w bezczelny sposób zwracając się do administracji.

Tutaj również oszkujesz użytkowników forum nawet nie próbując zapoznać się z nową usługą, ranga ala VIP jest o prawie ZNACZNIE TAŃSZA, posiada więcej uprawnień i jest NA ZAWSZE a nie 30 dni. I jest to jedna z najciekawszych dla użytkowników inicjatyw od długiego czasu jeśli chodzi o item shop jakie zostały wprowadzone.
Bezczelnego chamstwa i wprowadzania graczy w błąd naszym kosztem na serwerach tolerować nie będziemy.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie