MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Boss
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nadawcatak
29.07.2019
Zakupiłem jajko wieziennego bossa, na które wydałem 20 zł i posatwiłem je na arenei zrespily sie zombie okazało sie ze po chwilowej walce z nimi wyszkkoczył duzo napis WYSZEDŁES POZA ARENE za która teoretycznie wypchał mnie zombie po tym zdarzeniu wszystko znikneło z jajkiem jak i moimi pieniędzmi. Domagam sie albo zwrotu jajka albo zasłuzenie moich pieniedzy które straciłem nie z mojej winy. Nie bylo takze informacji ze nei mozna wyjsc poza rzekomom arene, gdzie jest jej granica oraz gdzie sie znajduje. Licze na pozytywne rozwazenie sprawy w moim kierunku oraz na szybka odpowiedz z góry dziekuje i pozdrawiam .

Nadawcatak
minefox.pl
PRISONBREAK
Domyślam się, że chodzi Ci o dowódcę. To nie jest żaden błąd a komunikat o tym, że nie możesz wyjść z kręgu wyświetla ci się na ekranie.

Dodam jeszcze że banan o tym wspomniał na filmie ---> https://m.youtube.com/watch?v=msOTSPoeM1k&t=2277s 37:50
Nie każdy ogląda filmy Banana
Tak chodzi mi o dowódcę a nie każdy ogląda filmy banana czyli tak po prostu straciłem 20 zł??
Wyświetlił ci się komunikat że nie możesz opuścić kręgu zanim pojawił się boss
Z resztą nawet w opisie jajka, gdy je zakupujesz jest informacja o kręgu
Ile razy mam pisac ze to nie ja wyszedłem tylko zombei mnie wypchał -_-
Na tym to polega. Nie możesz wyjść i dac się wyrzucić.
XDDD zajebiscie zwykły scam i tyle
Żaden scam, jeśli nie potrafisz zrozumieć mechaniki tego bossa to problem jest po twojej stronie, bo jasno jest napisane nie możesz wyjść poza okręgu przez co rozumie, że nie możesz się też dać wypchać... logika..

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie