MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Noce na trybie Creative
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, przychodze z propozycją usunięcia nocy na trybie creative. Creative to tryb do budowania a nie do zabaw typu ,,rodzinka" jak to niektórzy gracze robią. Chodzi mi o to, że noc dla ,,rodzinek" jest do ,,spania" w łóżku, ale nie da się spać w łóżku. Usunięcie nocy na creative byloby świetne, aczkolwiek nie wykluczam opcji dodania dla Właściciela Działki zegarka, którym mógłby ustawiać porę dnia na działce. Wink
[quote='KrwisteqOfficial' pid='377807' dateline='1564151129']
Moim Zdaniem to jest Świetny Pomysł
Zegarek taki mógłby zostać zastąpiony opcją w menu Big GrinBig Grin
Świetny Pomysł! Smile

Ale Nie wiem czy tak się wogóle da Huh

----------------------------------
Pisał VIP Mineserwer.pl

Wink

Pomogłem? Daj Diaxa!
dobry pomysł ! Blush
http:/takj
Smile Smile Smile Smile Dobrze by było Gdyby dodali Smile
Hmm po coś są te rodziny, a jeśli gracze nie mają co robić to niech się bawią w te "rodzinki" niż mieli by robić patole na serwie, większość graczy właśnie gra na tym trybie tylko po to aby się bawić w rodziny, dla mnie ta propozycja jest bez sensu.
Pozdrawiam!

Dej diaxa Big Grin
Racja racja. Creative jak sama nazwa wskazuje, to kreatywne budowanie a nie jakieś rodzinki...
Moim zdaniem pomysł z zegarkiem jest sensowny, pytanie tylko czy możliwy do wykonania. Z doświadczenia wiem, że noc irytuje, gdy chcemy coś zbudować, a rodzinkom też nie jest zbytnio potrzebna, bo przez całą noc się nudzą. Osobiście jestem za pomysłem z zegarkiem, jeśli nie jest wykonalny - popieram również całkowite usunięcie nocy z serwera.
Przy okazji mam nadzieję, że ktoś zajmie się tematem ^^
Jakiś czas temu na Creative pojawiła się dla VIP'ów możliwość ustawiania flag na działce. Teraz mając konto VIP możecie ustawić na działce normalny bieg czasu, wieczną noc lub dzień oraz dowolną porę dnia.
Komenda:
/p flag set time (czas jaki chcesz ustawić)
/p flag remove time ~ przywraca normalny bieg czasu
Przekierowanie