MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zły nerf sajgi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, moim zdaniem nerf sajgi był bardzo nie potrzebny ponieważ teraz lepiej uzywać mossberga niz sajgi, a mam 2 sajgi wiec tak naprawde jestem 400,000$ w plecy więc prosiłbym o wznowienie 6dmg sajdze. Z góry dziękuje.
nic znerfione nie bylo a jedynie dostosowane do tego co opisane u milo w przykladach dostepnych na serwerze broni:
http://mineserwer.pl/Temat-Zbugowany-Granat-Kasetowy
tez nie wiem o czym mowisz bo sajga caly czas ma dmg 6
Szybkibanan na broni napisane jest 6dmg ale jak podchodzę do Hommie i strzelam zadaje tylko po 5dmg. Edit: wejdź na serwer akurat jestem aktywny to zobaczysz.
nie ma to wiekszego znaczenia gdyz dmg jest ustawiony na prawidłowy jak w przypadku kazdej broni i wynosi dla Mossberg 590 - 5 a dla sajgi 12 -6. Moze trafiles na npcka z uzbrojeniem stad inny dmg, wtedy tez inne bronie zadalyby mniej.
sajga zadaje 5 dmg chociaz jest napisane 6 to samo u mosserberga pisze że zadaje 5 zadaje 4
Czytaj to co Ci piszą. Npc może mieć zbroje na sobie nie koniecznie musi to być widoczne.
nie mniej tu nic sie nie zmieni shotguny i tak zadaja nie 5 ani nie 6 dmg tylko z 25-35 bo strzelaja po pare pociskow na raz. Rownie dobrze moglem znerfic ilosc wystrzeliwanych pociskow i nawet nie zauwazylbys ze nerf powstal. Nie mniej docelowy dmg jest poprawny.

Każdy inny shotgun również bije mniej niz masz wpisane zwykla dubeltowka zadaje od zawsze 3dmg per naboj mimo wpisania sily "5" bo to srednia bilansowa pociskow.
Ostateczny wpływ na dmg ma ilość naboi którą wystrzeliwuje dana broń.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie