No ta kasa wyjaśniona..
No milioner ..
On w 3 dni uzbieral podobno ten milion, a to niemozliwe bez osxukiwania. Na sg zeby uzbierac jeden 100 k musze spedzic od 4 do 6 godzin uzbieranie mi miliona zajelo mi niecaly tydzien (bo z tej kasy troche musze wydac na naprawu itemow itp) i troche musze sie z pvp nameczyc, a ten typ multikontami zarabia osxust jeden wygrywa money.
multikonto nie jest niby zabronione ale jezeli przylapie się gracza to dostaje za to zostawiam sprawe kalisowi.
Multikonta nie sa zabronione pod warunkiem jeżeli tych kont nie używa ta jedna osoba lecz kilka z jednego ip (przykładowo twoj brat gra lub sasiad gra na tym samym ip i ma własne konto), jezeli jednak tych kont uzywa ta sama jedna osoba to sprawa wyglada juz inaczej
Sky raczej ciezko nie jest wywnioskowac z mojej odpowiedzi.
(14-October-2014 12:06:40)Arih napisał(a): [ -> ]Sky raczej ciezko nie jest wywnioskowac z mojej odpowiedzi.
W sprawie twojej odpowiedzi pomocniku arih to że w przypadku wykrycia kont z tym samym ip zweryfikować jakoś ze rzeczywiście to SA 2 rożne osoby lub jedna ta sama. Może na forum wprowadzić konieczność uprzedzania ze jest osoba np z rodziny tez gra w minecraft. Bo niesprawiedliwie by było gdyby banip dostać z tego powodu co wymieniłem w poprzednim zdaniu. Moje zdanie, Moja interpretacja na temat twojego postu, pozdrawiam
Ja używam tylko 1 multikonta (camera_01), aby obserwować lobby. Ale to, co Steve robi, jest niemożliwe. Musiałby mieć 5 fałszywek, aby uruchomić grę...
Minik " Polak potrafi

" Nie spamic kalis to zalatwi.
Niby coś miało się dziać, a oskarżony na wolności...