MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bug Ninja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jak wiadomo od wczoraj na trybie WOJOWNICY Dusz został dodany stary Ninja. Wszystko spoko, ale znalazłem 1 bug. Otuż gdy odpadniemy z rozgrywki i graliśmy klasą Ninjy i pojawimy się na sprawnie przyciskajac 2 krotnie spacje możemy latać po lobby.
Od zawsze można było skakać ninja na lobby, nie ma to wpływu na rozgrywkę, więc w czym problem? Tongue
Posiedziałem chwile przy tym i fly działa, ale to jest jedynie możliwe przy takim momencie.
Kiedy użyjemy skoku i zginiemy tak około 10sek przed ponownym użyciem skoku mamy fly na lobby.
Ninja blokuje latanie na trybie spektatora i spadamy, kiedy sama ninja skoczy na spektatorze to szybko teleportujemy się do losowego gracza nonstop i czekamy 10-11 sek i szybko /spektator, na czacie jest informacja, ze można już skoczyć i dostajemy fly.
(24-July-2019 10:02:41)Nisooo napisał(a): [ -> ]Jak wiadomo od wczoraj na trybie WOJOWNICY Dusz został dodany stary Ninja. Wszystko spoko, ale znalazłem 1 bug. Otuż gdy odpadniemy z rozgrywki i graliśmy klasą Ninjy i pojawimy się na sprawnie przyciskajac 2 krotnie spacje możemy latać po lobby.

To żaden bug. Gdybyś grał na Wd 1.0 to byś wiedział
"To żaden bug. Gdybyś grał na Wd 1.0 to byś wiedział"
To ty chyba nie grales na wd 1.0^^
Na 1.0 po wybraniu ninjy wszędzie można było używać double jumpa ale sie nie latało... chyba ze na cheatach grałes to sobie pewnie latałes^^
On jest mądry jednak
@refresh
@refresh
@refresh
(24-July-2019 23:20:33)Maves1337 napisał(a): [ -> ]
(24-July-2019 10:02:41)Nisooo napisał(a): [ -> ]Jak wiadomo od wczoraj na trybie WOJOWNICY Dusz został dodany stary Ninja. Wszystko spoko, ale znalazłem 1 bug. Otuż gdy odpadniemy z rozgrywki i graliśmy klasą Ninjy i pojawimy się na sprawnie przyciskajac 2 krotnie spacje możemy latać po lobby.

To żaden bug. Gdybyś grał na Wd 1.0 to byś wiedział

Tu nie chodzi o double jumpa, tylko o latanie
https://youtu.be/-wjIptz1lqQ
Stron: 1 2
Przekierowanie