MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Ninja2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Ninja2
Czy byłeś kiedyś karany?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Uważam, że postąpił za ostro i tyle, jeden dostaje bana na 3 dni za kopanie afk przez jakieś 20min, a ja akurat perma, supeeeer PoWeR. W dodatku usunął gildie. Jak tak to ma wyglądać to ja podziękuję za taki serwer. Nawet jeśli bym dostał tego UB, to co mi z tego jak ktoś usuwa gildie i mysli, że jest najlepszym Adminem na serwerze. 1 raz mnie przyłapał to kick powinien być, a nie od razu banami z dodatkiem perma. Takie coś to pokazuje 0 szacunku. A jak masz do niego sprawę i piszesz do rzadko co odpisuję, ale do banowania jest pierwszy.
Treść Bana: Perm/mk taaa jakie mk, nie zna sytuacji a wpisuje to w powodzie brawa dla tego pana.
Osoba banująca: jakiś PoWeR - nie pamiętam dokładnego nicku.
Serwer: minefox - survival.
Po 1 nikt nie dostaje bana na 3 dni za kopanie AFK.
Gildia została skasowana ponieważ gdy sobie kopałeś, sprawdziłem dokładnie wszystkich członków z gildii(Ninja2, monte07, BOOOOB, Laster, kwiatson) i z 5 kont tylko jedno nie było twoje, wiec chyba ciężko nie jest się domyśleć po co Ci one.
A co do kopania na AFK każdy dostaje bana nie ma takiego czegoś jak kick za kopanie na AFK'u.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie