MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]ziemniaczor
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
b/ziemniaczor
b/Nie karany
b/Chciałbym dostać Unbana ponieważ chciałabym pograć na moim ulubionym serwerze zanim pojadę na obóz a za tydzień i tak mnie nie będzie więc Ban rozciągnie się do 3 tygodni. Oraz pragnę kontynuować budowanie hotelu i dodawaniem graczy na moją działkę. Jeżeli na działce pojawiły się treści niezgodne z regulaminem, jest mi bardzo przykro ale czasami osoby które dodaje zachowują się nieodpowiednie często muszę się ich pozbywać. Bana otrzymałem za Nazistowskie obozy zagłady, których nie miałem w chwili Bana. O 1 w nocy byłem sprawdzany przez Policjanta z imieniem na K. Ustaliliśmy ze czerwone bannery z czarnym Virtuti Militari na białej kropce zostaną usunięte oraz że w więzieniu (domniemanym obozie) Klatki mają być usunięte a płot (3 kraty w górę i pajęczyna na górze) ma zostać usunięty. a dziś dostaje Bana z nieistniejące więzienie podmiot Banujący nie wypytywał się o szczegóły.
b/Nazistowskie obozy zaglady
b/Baldus
b/mine serwer
Witaj, bana dostałeś 21 lipca o godzinie 15:33. Gdy tepnąłem się na twoją działkę obóz istniał, co więcej nawet dokładnie sprawdziłem jak to wszystko wygląda. Były dwa duże ,,baraki'' niemalże idealnie odwzorowane z Obozu śmierci.Niestety ale ja nie toleruje takich budowli więc unbana nie otrzymasz.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie