MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prisionbreak - Nie działające zadania.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka! Wiele osób skarży się na to ze im zadania nie działają, nie wiem czy to tak powinno być ale jak ja robie zadania, i klikne w to zadanie w /zadania to wtedy dopiero zadanie sie uaktywnia, jak nie klikne w to to zadanie nie działa.
Wczoraj wypełniłem prawie wszystkie z sektora B i mi je bez problemu zaliczało bez żadnego klikania. Może przez noc się coś zmieniło ale wczoraj działało poprawnie
Na 1.12.2 działa bezbłędnie , ludzie wchodzą na BP z 1.8.8 i na tej wersji to się psuje
Jest informacja żeby grać na wyższych wersjach. Bo 1.8 nie jest do końca kompatybilne. Np nie da się zrobić cementu. Dlatego lepiej grać na 1.12
wystarczy grac na wyzszej wersji i nie ma problemu, oczywiscie pierwsze zadanie na kazdym sektorze uaktywni sie dopiero po wpisaniu /zadania (klikac nic nie trzeba, chodzi o to aby prezczytac tresc), kazde nastepne aktywuje sie od razu.
Dobrze, można zamknąć Smile
@up3
Tutaj się mylisz. Cały sektor B przegrałem na 1.8 i zadanie z cementem nie sprawiło mi problemu. Jedynym kłopotem jaki jest, jest brak tekstury, zamiast tego jest niebieska wełna, ale zadanie w 100% jest wykonalne Wink
nie myle, wiadomo ze kazdego questa da sie zrobic nie mniej nie sa ituicyjne dla graczy bo bloki na 1.8 ktore sa w nich wymagane czesto nie istnieja.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie