MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bugowanie enchantów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Przychodzę z pytaniem, prośbą, a nawet sam nie mam pojęcia jak to nazwać.
Otóż, nie mam pojęcia za co kilka osób (w tym ja) dostało bana za bugowanie enchantów. Nie mam żadnego pojęcia co, jak, gdzie i kiedy można było robić takie coś i na pewno z takich rzeczy nie korzystałem. Dziś sprawdziłem swoją celę, w której nie znalazłem żadnej skrzynki. Nie wiem co, a raczej kto jest tego powodem, że zostałem posądzony i oskarżony o coś takiego, ale nie ukrywam, że nie podoba mi się takie podejście do tej sytuacji. Posiadałem w swoim asortymencie rzeczy, które mogłyby wydawać się na "oszukane" (mówię tutaj o legendarnych enchantach 100%), lecz większość z nich zdobywałem sam, legalnie, grając po prostu na serwerze. Niektóre z enchantów zakupiłem od kilku osób i nie miałem żadnych podejrzeń by mogłyby zostać w jakikolwiek sposób zdobyte nieuczciwie. Chciałbym otrzymać jakąś odpowiedź od Szybkiego Banana, od którego dostałem bana, a także prośbę o wyjaśnienie tej sytuacji, ponieważ zostałem ukarany tak, że kontynuacja gry na serwerze będzie równoznaczna z rozpoczęciem jej od nowa. Byłem już na ts3, ale nie udało mi się trafić na egzekutora, a to z nim powinienem porozmawiać na ten temat.
``lecz większość z nich zdobywałem sam`` - wszystkie zdobywał sam, wolę to dopisać, bo co niektórzy mogą nie ogarnąć kontekstu
Granie głupa niczego nie zmieni jeśli faktycznie wierzysz ze korzystanie z błędów czy współpraca z oszustami które z nich korzystają będzie tolerowane to jesteś w błędzie. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości czy pytania co do tego faktu to zapraszam na teamspeak na rozmowę w dniu jutrzejszym pomiędzy 7 rano a 14 co w twoim przypadku niczego nie zmieni. Skorzystałeś z nieuczciwej okazji... cóż zdarza się najlepszym ale użalanie się nad sobą i granie pod publiczkę niczego nie rozwiąże ani w twoim przypadku ani dadawiddaczy jak jakoś tak.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie