MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Twój nick z gry: Randy
Nicki osób posądzonych: McTrawaPl
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dzis i jakis tydzien temu
Opis zdarzenia: Bezpodstawne bany. Pomocnik nie tylko pilnuje porzadku. Uwazam ze powinien rowniez zachecac do gry. McTrawo pamietam jak byles graczem wtedy wszystko bylo mega spoko. Teraz zbanowales mnie za MK. Zaczelo sie od 2 szansy na koncie Fiiiistach. Pytalem cie za co dostalem bana a ty “przypomnij sobie co robiles pod skargami”. Nic nie robilem to po 1 a po 2 mialem 0% warn. Wiele osob cie nie lubi i sie im nie dziwie.
Dowody: Moj profil Fiiiistach
Sugerowany wymiar kary: Degrad
Serwer:Forum
Nicki osób posądzonych:
Najdokładniejsza data zdarzenia:
Opis zdarzenia:
Dowody:
Sugerowany wymiar kary:
Serwer:
Pisałem ci tyle razy, wróć do swoich próśb o UB i poczytaj jeszcze raz dokładnie za co dostałeś bana. Tak jak wspomniałem już dawno, każde kolejne twoje konto będzie banowane.
Odniosę się do tego. Wczoraj kasowałem kilka Twoich wpisów, które podchodziły jako "posty nie wnoszące nic do tematu". Typowe puste nabijanie postów. Ostrzeżenie od McTrawa za wypowiedzenie się pod skargą było jak najbardziej zasadne.
Robiłeś już tyle kont na forum, zamiast się w końcu ogarnąć i zacząć zachowywać normalnie, stosujesz ciągle takie same zachowanie.
Przekierowanie