MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Błąd [MINESERWER.PL]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć,
Ostatnio utraciłem hasło do konta na szczęście dodałem swój email w trakcie logowania.
Niestety ale komenda /email recovery <email> nie działa ponieważ musiałem wysyłać maila na haslominecraft@zarabiam.com by Admin mi je przysłał a "automat" nie wysyła emaila pisze ze trzeba czekać max 10 minut lecz po 10 minutach nadal nic.
Proszę naprawcie to!
Ja robiłem i musisz wpisać /email recovery <twojmail>
I ci nowe hasło przyślą na twoje konto pocztowe, pamiętaj email musi być taki jak email skrzynki pocztowej Wink
(04-September-2015 18:57:13)Koksu449* napisał(a): [ -> ]Ja robiłem i musisz wpisać /email recovery <twojmail>
I ci nowe hasło przyślą na twoje konto pocztowe, pamiętaj email musi być taki jak email skrzynki pocztowej Wink

no wlasnie tak pisze i mi wyskakuje to: http://scr.hu/8ukm/w4rka
Czekam 3 godzinę i nic nie mam Sad
Musisz miec taki sam email na poczcie!
(04-September-2015 19:30:20)Koksu449* napisał(a): [ -> ]Musisz miec taki sam email na poczcie!

tak wpisałem mój prawdziwy email sprawdzam go co 1 minute i nadal nic nie mam gdy wpiszę inny email pisze ze niepoprawny wiec wpisalem dobry email
Przekierowanie