Witam odkryłem buga który pozwala na szybkie wyłączenie portalu potworów. Gracze z vortexem mogą się tam dostać bardzo łatwo. Błąd jest na najnowszej mapie i przedstawiam go w tym filmiku:
https://www.youtube.com/watch?v=Us5Jwszm...e=youtu.be
Ps. W razie czego: od murów prawa góra
Wiem miałem to niedawno zgłosić lecz zapomniałem
Gracze się tam często kryją by potwory ich niezabili i przeczekać całą runde i potem drzeć się "wyglałę! Potwolki to cieniaski"
Powinno być tam jakieś niewidzialne ogrodzenie jak na minefox.pl do villagera VIP na mob arenie
Niewidzialne ogrodzenie to blok "barrier". Lepiej jak coś w rodzaju pola siłowego.
Nie lepiej po prostu zrobić region, że tam nie można wejść?
Ee tam taki bug to nie bug

gdyby to było poważne to bym to poprawił, ale jest na tyle błachę że możę kiedyś przy aktualizacjach to zrobię, generalnie łatwiej rozwalić fragment portalu niż biec na drugi koniec świata po blok który wyłączy portal. Generalnie pomysł Jimmiego jest najlepszy aby wykonać tą aktualizacje bo wymaga najmniej przeróbek.
a krycie się tam graczy przecież w niczym nikomu nie pomoże, wręcz przeciwnie - mniejsza obrona świątyni doprowadzi do przegranej. Zabezpieczanie tego nie ma większego sensu.
Według mnie do zamknięcia

.
Do zamknięcia

Nie jesteście założycielami wątku ani adminem, więc nie wy o tym decydujecie. Moim zdaniem zasługujecie na warna.