MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Enchant kilofa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam problem z enchantem kilofa. Próbowałem na kilanaście sposobów zaliczyć to zadanie. Stojąc w kopalni, w celi, na spawnie, enchantujac zelazne i diamentowe kilofy, wyciagajac gwiazde do ulepszania z shiftem i bez. Niestety to wszystko poszło na marne a postęp misji się nie zmienił. Ma ktoś jakieś pomysły? Może admin mógłby automatycznie zakończyć mi tę misje? Na dowód załączam filmik jak enchantuje żelazny kilof i nie zalicza mi misji.

Najgorsze z tego wszystkiego jest chyba to, że zużyłem już z 20 gwiazd do enchantowania na tę misje, które mógłbym wykorzystać na chociażby diamentowe kilofy.

Pozdrawiam.

Filmik
wrzuc screena ze statystyk minecraft

ESC > OPCJE > STATISTIC
i pokaż swoją wersje mc.
Statystyki na Waszym serwerze nie zapisują mi się. Używam wersji 1.12.2 oraz launchera "Shiginima Launcher SE v4.100" - jest aktualizacja do 4.200, ale nie chce mi się na razie jej robić. Załączam filmik na dowód, że statystyki nie zapisują mi się. Wszedłem na serwer, pobiegałem około minute, zrobiłem kilkanaście skoków, wyszedłem z gry całkowicie, następnie włączyłem od nowa minecrafta i zalogowałem się na serwer, wszedłem w statystyki a tam 0,0,0,0,0...

Warto również dodać, że sprawdzałem swoje statystyki na dwóch innych serwerach i o dziwo tam się zapisują. Co więcej, zapisują się w czasie rzeczywistym, nie muszę wychodzić z minecrafta by się one zapisały jak to bywa na trybie single player.

Filmik nr. 2
jesli masz dalej problem z questem na enchant kilofu podaj sektor na ktorym masz tego questa oraz swoj nick, wejde na twoje konto i sprawdze problem.
Nick: PustyB
Sektor A
Ale to nie tylko On ma taki problem. U mnie występuje dokładnie to samo
@up
gdybys przegladal forum to wiedzialbys ze masa osob ma z tym problem nie tylko on czy ty.

@temat

faktycznie na twoim koncie to nie dziala, jest to o tyle dziwne ze plugin nie wymaga zadnej permisji do tego.
Posiedze godzinke i porobie testy.
problem naprawiony questy z enchantem kilofa zostaly zastapione nowymi Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie