MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nie widać mojego skina tylko jakiś serwerowy (mc by zyczu)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
otóż mam mc by zyczu i chciałabym żeby było widać mojego skina. mam juz pobranego itp ale na serwerze go nie widac poniewaz gracze widzą serwerowego Chłopaka... Huh Jest to bardzo nie fajne bo gracze mylą mnie z chłopakiem, a poza tym chciałabym żeby było widać mojego skina Sad Myślę, że nie tylko ja mam taki problem... Moglibyście to naprawić albo zmnienić żeby kazdy mial skina takiego jakiego naprawdę ma a jeśli nie ma to standardowego steve Sad PROSZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
To nie blad serwera. Tylko posiadanie konta premium pozwala na to by wszyscy widzieli taki skin jaki sobie ustawisz
Przedewszystkim nie uzywaj mc by zyczu bo to dno, nie lancher.
(12-July-2019 21:39:27)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]To nie blad serwera. Tylko posiadanie konta premium pozwala na to by wszyscy widzieli taki skin jaki sobie ustawisz

To jak ustawic czy kupic konto premium ;0

(12-July-2019 21:48:13)Admin napisał(a): [ -> ]Przedewszystkim nie uzywaj mc by zyczu bo to dno, nie lancher.

nie stac mnie na normalny mc ;0
http://mineserwer.pl/Temat-Nie-wida%C4%8...#pid376641

PS. Są inne launchery takie jak Crystal Launcher lub Shinigma Launcher tyle, że na Crystalu możesz ustawić sobie skina.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie