MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bug - cele
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,

Do celi dodałem 2 osoby ( nie wiem czy w niej są czy nie, ponieważ nie pokazuje mi tego w menu celi )

/cela-Zarzadzaj wspolwiezniami, na dole powinno byc kowadlo do zapraszania osób do celi, nie ma go. powinno wyświetlać naszych lokatorów - nie wyświetla. W ten sposób nie mogę nikogo do celi dodać ani wprawdzić kto w niej jest - chyba ze jest na to jakas komenda, oświecicie mnie ? ;d

-Nie, nie mam full celi bo jeszcze ją ulepszyłem i powinniem byc 1 slot wiecej ;p

O o jeszcze smaczek, ulepszyłem teraz cele do 3 lv i znikły mi wszystkie piece, leje i skrzynie przy scianie ;/ w menu nic nowego ;p
Pewnie nic ci nie zniknelo ani nie zginelo tylko zostala skasowana cela ktora miala byc skasowana i bylo to oglaszane na serwerze przez 30 godzin.

Jeśli błąd dotyczy funkcji cel to tak naprawdę szumi musiałby pomóc, on tu jest specjalistą.
Slabsze komputery nia zdazaly przyjac do informacji ze jest otwarte jakies menu. Pakiet aktualizacji inventory wysylal sie zbyt szybko. Teraz czeka 1 tick.
Przekierowanie