Cześć,
Przed chwilą odkryłem prawdopodobnie bug dotyczący cel - Mam rangę gracz, nie kupowałem dodatkowej celi, a klikając na spawnie w NPC z celami wyświetliła mi się możliwość zdobycia drugiej, darmowej celi - Zdziwiłem się, więc kliknąłem - Celę dostałem https://zapodaj.net/1440c93f4eac5.png.html
Proszę o usunięcie i naprawienie bugu
// Cela, którą należy usunąć, jest ta pierwsza od lewej strony
Komenda byla wykonywana jako operator...
Fixniete. Jutro uruchomie Task ktory wyczysci niechciane cele. Wiec jezeli ktos ma 2 cele a jej nie zakupil to polecam zabrac z niej przedmioty. Zostanie TYLKO cela utworzona jako pierwsza (czyli ta po lewej stronie). W przypadku jakichkolwiek pytan zachecam do napisania wiadomosci prywatnej.
Szumi... Lewa cela miała zostać po mojej lewej była cela "SKLEP" i ona byla stworzona jako pierwsza więc wlozylem tam wszystkie ity. Wchodzę dzis rano a tej celi nie ma

Pozdrawiam^^
Chcialem jak najwiecej rzeczy ponaprawiac przed urlopem. Jednak chwile wczesniej pisalem sobie w javie i tu pojawia sie problem. Otoz w javie jak w wiekszosci jezykow listy zaczynaja sie od komorki nr 0, natomiast w Skripcie pierwszy element listy jest oznaczony numerem 1. Niestety blednie kierujac sie przyzwyczajeniem z javy z rozpedu uznalem 2 element listy jako ten oznaczony numerem 1.
Problem w tym ze mam dzis nadmiar spraw zwiazanych z urlopem, wiec ewentualne przywracanie dzialek musze zrzucic na banana, czego bardzo nie lubie robic. Niestety nie ma innego wyjscia jak przywrocrenie dzialki z backupu
Ku mojemu zdziwieniu w moim przypadku została usunięta cela po prawej stronie - Nie wiem czy jestem wyjątkiem, ale po prostu cela po lewej stronie, tak jak było planowane
Cześć mam problem, taki sam jak Partyman. Jest jakakolwiek szansa żeby odzyskać swoją cele, gdyż została skasowana ta po lewej, A nie po prawej?