MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Propozycja VIP]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, chciałbym zaproponować lekkie ulepszenie VIP'a na Skyblock'u MS. Może najpierw wypisze możliwości VIP'a.
-Kopalnia VIP (surowce) +
-Kopalnia VIP (dirt/piasek/żwir) +
-/orb +
-/kit vip - i właśnie tutaj mam pierwszą propozycję ulepszenia kitu dla VIP'a. Aktualnie jest to zwykły diax set i kilof, siekierka, łopata, miecz, koxy, refy. Jednym słowem jedyne co się z tego zestawu przydaje to są to koxy i refy. Komuś kto ma kopalnie diamentów wykopanie tych 33 diamentów zajmuje ok. 30 sekund, komuś kto kopie na zwykłej kopalni zajmuje to ok. 5-10 minut, a więc /kit vip jest totalnie niepotrzebny. Rozmawiałem z kilkoma graczami posiadającymi VIP'a i oni również są za, aby zmienić kit na jakiś lepszy np.: Zbroja ochrona 3, miecz ostrość 4 lub ostrość 3 grabież 3 i narzędzia powiedzmy wydajność 3-4. I oczywiście warto wspomnieć, że ten /kit vip jest aktualnie co 10 dni, więc no.... Zmieniłbym to na co 2-3 dni.

Można by też wprowadzić latanie dla VIP'ów, tylko na wyspach oczywiście.
Jako były vip przychylam się do tego postu ...

Łatanie na plus
Fajnie by było jak by zostało dodane latanie na wyspie Wielki +
A z kitem vipa też jestem za, bo żadnych enchantów nie ma Big Grin
A co do kit vip to naprawdę lipa gdzie już samo posiadanie vip a daje nam dostęp do kopalni vip i jak wspomniane było no śmiech na sali te diaxowe Ity ....

Moja propozycja to ...

Coś w stylu wybór skrzyni na bóstwach każdy z vipow może wybrać jedna skrzynię z 5 np a w niej już to co wymyśli ekipa Sky blocka ... na bank każda inna rzecz chocbt jeden orb będzie lepsza niż ten set ...

Pozwoli też to na wymianę czy sprzedawanie czy to orba czy miecza itp

Co do bóstw to kurczę na co komu 25 bloków diamentu mysle ze zamianą na bloki złota była by sztosem
zadnego latania dla vipow na pewno nie bedzie bo latanie jest wylacznie do odblokowania ze skrzyni i jest to najcenniejszy przedmiot na serwerze, a na pewno najbardziej rzadki.

Jesli wystepuje extremalnie rzadko to mozemy zwiekszyc nieco szanse na jego drop aby wystepowal na serwerze czesciej jednak vipy tak duzego benefitu na pewno nie zyskaja.
(10-July-2019 09:15:10)Admin napisał(a): [ -> ]zadnego latania dla vipow na pewno nie bedzie bo latanie jest wylacznie do odblokowania ze skrzyni i jest to najcenniejszy przedmiot na serwerze, a na pewno najbardziej rzadki.

Jesli wystepuje extremalnie rzadko to mozemy zwiekszyc nieco szanse na jego drop aby wystepowal na serwerze czesciej jednak vipy tak duzego benefitu na pewno nie zyskaja.
Okej, rzeczywiście, nawet nie wiedziałem, że można to wydropić ze skrzyni Big Grin, a co z kitem dla VIP'ów?
Wedlug mnie oprocz tego latania super pomysl. Bo rzeczywiscie skoro ity vipa mozna tak szybko zdobyc (nie liczac koksow i refow) to fajnie bylo by go zbufowac.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie