MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban za podobny nick
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mój problem polega na tym że dostałem bana od Policjanta którego przez przypadek spotkałem na serwerze a dokładniej tylko widziałem jego nick, i na tym polega mój problem ponieważ jego nick to Kubaa a mój to notKubaa i mam go na praktycznie każdej grze i w mc też i nie mam zamiaru go zmieniać a poza tym nie mogę bo pomiędzy zmianami nicku na minecraft premium trzeba czekać miesiąc chyba. No i za to dostałem bana bo podobny nick to wiecie, na pewno nie przypadek tylko podszywanie się.

Ja bym mu zabrał tego policjanta lub możliwość banowania. W najlepszym przypadku zwrócił uwagę.

Proszę o unbana bo nie mam zamiaru płacić 25 zł za to że typek sobie wykorzystuje władze i jest nadwrażliwy. Ciekawe czy jak bym miał całkowicie inny nick ale też z dwoma "aa" na końcu to czy zrobił by to samo.

W sumie to może zmienię ten nick, ale żądam unbana za free Smile
http://mineserwer.pl/Forum-Odbanowania oraz prosiłbym o zastosowanie się do wzoru z wzoru Odbanowań

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie