07-July-2019, 18:07:35
Witam, mój problem polega na tym że dostałem bana od Policjanta którego przez przypadek spotkałem na serwerze a dokładniej tylko widziałem jego nick, i na tym polega mój problem ponieważ jego nick to Kubaa a mój to notKubaa i mam go na praktycznie każdej grze i w mc też i nie mam zamiaru go zmieniać a poza tym nie mogę bo pomiędzy zmianami nicku na minecraft premium trzeba czekać miesiąc chyba. No i za to dostałem bana bo podobny nick to wiecie, na pewno nie przypadek tylko podszywanie się.
Ja bym mu zabrał tego policjanta lub możliwość banowania. W najlepszym przypadku zwrócił uwagę.
Proszę o unbana bo nie mam zamiaru płacić 25 zł za to że typek sobie wykorzystuje władze i jest nadwrażliwy. Ciekawe czy jak bym miał całkowicie inny nick ale też z dwoma "aa" na końcu to czy zrobił by to samo.
W sumie to może zmienię ten nick, ale żądam unbana za free
Ja bym mu zabrał tego policjanta lub możliwość banowania. W najlepszym przypadku zwrócił uwagę.
Proszę o unbana bo nie mam zamiaru płacić 25 zł za to że typek sobie wykorzystuje władze i jest nadwrażliwy. Ciekawe czy jak bym miał całkowicie inny nick ale też z dwoma "aa" na końcu to czy zrobił by to samo.
W sumie to może zmienię ten nick, ale żądam unbana za free