MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Witajcie :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hejo wszystkim jestem Dawid mój nick to Avenger70 Mam 13 i nie jestem pustym gimbusem Smile Gram na WvP Możecie mnie często tam spotykać Smile na te forum sam niewiem jak trafiłem ale jest super Smile będe jako dobry użytkownik pomagał nowicjuszom trybu WvP i mam może nwm Big Grin zamiar napisać poradnik dla alchemika i wstawić 1 ciekawostkę którą znają pewnie tylko Banan i KalisPRO Smile Ale to się zobaczy Smile Z góry przepraszam za moją dysortografie gdyż z polskiego dobry nie jestem Smile hyhy 3 wychodziła w 6 klasie Smile

No to czołem Siema i część Smile
Siemka!
No przywitanie 7/10.....
Btw elo!
Spoko przywitanie :> Cześć Patryk jestem .
To czekam na ten poradnik Tongue Heeeeeej
Cześć, jestem Mikołaj i lubię się modnie ubierać. ;p
Miło poznać Smile
Witaj. Mnie możesz tam spotkać na Anihilacji, PvP i PvP Kits. Na 2 ostatnich zazwyczaj na vanishu gdzieś latam Wink
Siemka ziomuś. Jestem iron (a może jajron xD) Mnie można spotkać na W vs P na MS i uwierz mi wcześniej byłem pomocnikiem i uważam że to zaszczyt być w administracji. Na mnie można liczyć szczególnie w kwestii poradników o pisaniu pluginów Big Grin (NIE ODKOPYWAĆ xD). W grze posiadam nieco cool uprawnienia bo aż: maczuga, młot, energia, mag, blaze, wither, drwal, ciasto2, paczka2, mikstury3, substancja1, exp 1 (0 bloków ale zara to się zmieni jak mi tylko nie będą kraść fragów xD). Lubię walki, gry, wygrane. NIE LUBIĆ JA CHITUCHÓW JA TĘPIĆ CHITUCHY!!! Big Grin

to tyle ode mnie do twoich informacje kolego Big Grin
Cześć Fajnie Ze dołączyłeś Do Naszych Serwerow Big Grin Jestem StayALife Big GrinExclamation
Stron: 1 2
Przekierowanie